Börja spara pengar med SAVR

Härom veckan fick vi på Alltomspara.se nys om den nya spartjänsten SAVR. Det handlar om en modern tjänst där kunder kan spara pengar helt automatiskt. Hos SAVR är man minst sagt nytänkande och man har hittat ett alternativ till sparande som passar den moderna människan. Du har med dig SAVR vart du än går då bolaget bakom tjänsten tagit fram en imponerande app. I denna app kan du sköta allt som har med ditt sparande att göra. Du kan även sätta upp specifika mål och sedan dagligen följa hur mycket avkastning du får. När man sparar via SAVR sparar man i ISK konto vilket har många fördelar. Bland annat slipper man deklarera vinster och försluter och betalar istället en årlig schablonskatt. Denna skatt dras automatiskt vilket gör sparande i ISK till ett av de mest enkla sätten att spara.

Är du intresserad av den nya spartjänsten SAVR så kan du besöka bolagets hemsida. Men du kan även ladda ner appen SAVR i både App Store och Android Market. Att sedan öppna upp ett sparande går lika bra att göra via både hemsidan och appen. Det sistnämnda alternativet verkar hittills vara mest populärt och användarbetyget för SAVRs app är 5 av 5 i App Store.

Enkelt fondsparande som sköter sig själv

Öppna ett sparkonto hos SAVRSAVR är en del av den svenska koncernen Fondab AB. Då Fondab finns registrerat hos Finansinspektionen står även SAVR under tillsyn av denna myndighet. Detta är alltid en trygghet att veta om när man registrerar sig för en tjänst som har med pengar att göra. Tillsyn av Finansinspektionen säkerställer att bolaget sköter allt på rätt sätt. Vidare är dina sparpengar skyddade genom den statliga insättningsgarantin. Skulle något hända med SAVR garanteras du alltså upp till 950 000kr av dina sparpengar tillbaks. Eftersom sparandet sker i fonder så har du även ett investerarskydd. Med andra ord är SAVR en säker tjänst och ett lämpligt alternativ till storbankernas sparprodukter.

När du öppnar ett sparande hos SAVR så kommer dina pengar att sparas i fonder. Det är Cliens Kapitalförvaltning som sköter fondförvaltningen och just nu sätts alla pengar in i Cliens Mixfond B. Detta är en blandform bestående av både aktier och räntebärande värdepapper. Hittills har Cliens Mixfond B haft en årlig avkastning på runt 10% efter att alla avgifter dragits av. Detta att jämföra med sparande på vanligt sparkonto där räntan ofta är 0%. Dock ska man vara medveten om att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Istället får du alltid vara beredd på att ta en risk som innebär att ditt sparade kapital kan minska i värde.

SAVR är en tjänst på nätet där du kan spara pengar på ett enkelt sätt. Du kommer igång med ditt sparande på 3 minuter och dina pengar är skyddade av insättningsgarantin.

Börja spara via SAVR idag

Om du är trött på sparkonton utan ränta men inte kan tillräckligt för att själv börja handla med fonder så rekommenderar vi dig SAVR. Här får du ett sparande som sköter sig själv samtidigt som du kan ägna dig åt andra saker. Du kan enkelt och helt kostnadsfritt öppna ett konto hos SAVR. Detta gör du via bolagets hemsida eller genom att ladda ner appen till din mobil. Det tar bara någon minut att fylla i ansökningsformuläret som innebär att du får svara på några enkla frågor. Därefter behöver du bara ange hur stor summa du vill spara varje månad. Du kan även välja att redan från början gå in med ett startkapital. När detta är gjort får du lämna kompletterande uppgifter som gör att SAVR kan öppna ett ISK konto till dig. Sedan är det bara att identifiera dig med hjälp av ditt mobila BankID.

När du sparar via SAVR har du rätt att göra fria insättningar och uttag när du vill. Du kan även välja att avsluta sparandet om det inte längre passar din livssituation. Ett sparande via SAVR är förenat med en fondavgift som i skrivande stund ligger på 1,81%. Du betalar även den årliga schablonskatten för ditt ISK konto och denna skatt ligger för närvarande på 0,453% av ditt sparade kapital. I övrigt betalar du inte några dolda avgifter eller andra kostnader när du sparar hos SAVR.