Få pengar tillbaks på dina onlineköp

Många av de inköp som vi svenskar gör idag sker online. På nätet handlar vi alltifrån kläder, teknik och matkassar. Det är smidigt, kostar inget extra och man får vanligtvis produkterna direkt hem till dörren. Hos många nätbutiker hittar man dessutom billigare priser. Detta då aktörerna online inte har samma kostnader för exempelvis butikslokal så som fysiska affärer har. Det finns med andra ord många anledningar att göra en del av sina inköp på nätet. Och nu kommer ännu en anledning och den heter Refunder. Med Refunder kan du få återbäring på allt du handlar hos onlinebutiker som är anslutna till tjänsten. Detta innebär att du får riktiga pengar tillbaks medan du shoppar!

Du som har ett kreditkort är säkert redan bekant med begreppet återbäring eller cashback som det heter på engelska. Många kreditkort så som American Express Blue Cashback är nämligen knutna till poängsystem som innebär att kunden får poäng eller pengar tillbaks vid inköp med korten. Men nu behöver du alltså inte längre ett kreditkort för att säkra återbäring när du handlar. Istället kan du ansluta dig till Refunder. Något som redan 280 000 andra svenskar har gjort! Refunder är i särklass den största aktören när det kommer till cashback kopplat till nätshopping. Bolaget ägs av bland annat Bonnier och har idag avtal med inte mindre än 675 olika nätbutiker.

Samla återbäring vid varje köp med Refunder

Få pengar tillbaks med Refunder Refunders affärsidé är att du som privatperson ska få återbäring på allt du handlar online. Förutsättningarna för att du ska bli beviljad så kallad cashback är att du är medlem hos Refunder och handlar i en butik som är ansluten till tjänsten. I nuläget är hundratals olika svenska onlinebutiker kopplade till Refunder vilket gör att du kan få pengar tillbaks på de flesta av dina inköp. Det kostar inget att vara medlem hos Refunder och du kan enkelt bli det direkt via företagets hemsida. När du registrerat dig för tjänsten så kan du ladda ner den så kallade Refunder-knappen. Detta verktyg fungerar både in din webbläsare i datorn samt som app för din mobil. Med detta verktyg slipper du att logga in hos Refunder varje gång du ska göra ett inköp. Istället kommer du att få en notis från Refunder när du besöker en butik online. Är butiken ansluten så kan du genom ett enkelt knapptryck aktivera din återbäring.

Utöver den återbäring du får på dina köp får du även ta del av andra förmåner. Bland annat får medlemmar ta emot exklusiva erbjudanden och kampanjer. Du får enkelt överblick över aktuella kampanjer på Refunders hemsida. Men du kan även välja att ta emot notiser om dessa via både sms och mail. På så sätt missar du aldrig ett bra erbjudande!

Bjud in dina vänner och få bonus

När du är ansluten till Refunder och har börjat handla så kommer du att kunna följa ditt saldo på hemsidan. Så fort du tjänat in mer än 100kr så kommer pengarna automatiskt att föras över till ditt bankkonto. Hur mycket pengar du tjänar på varje inköp varierar mellan olika nätbutiker. Men återbäringen är procentuell och ligger i regel på mellan 5-10%. Detta kan bli en hel del pengar i längden för dig som är en frekvent nätshoppare! Dessutom finns det fler sätt att tjäna pengar hos Refunder. Just nu får du nämligen bonus när du bjuder in dina vänner till tjänsten. För varje vän som blir medlem genom din exklusiva rekryteringslänk för då 50kr. Dessutom får din vän också 50kr! Detta kan bli en riktig lönsam affär för dig som exempelvis har många vänner på Facebook som du kan locka till Refunder.