Få ren energi hos Fortum med 500 kr rabatt

Allt fler elbolag satsar på grön el och ren energi på grund av klimatförändringarna som vi ser runtom i världen. Som kund förutsätter man att elen ska vara fossilfri och ren. Även om de flesta elbolag erbjuder fossilfri el idag så finns det mycket mer att göra. Ett elbolag som delar sina kunders oro för klimatförändringarna är Fortum. Här arbetar man ständigt med att minska utsläppen, ta fram nya innovationer samt utveckla förnybar energi. Vidare är man pådrivande för att påskynda övergången till eldrivna transporter. Med andra ord gör man allt i sin makt för att bidra till en renare värld. Dessutom erbjuder man konkurrenskraftiga priser vilket gör att kunder både kan få en lättare plånbok och ett lättat samvete. Vill du vara med på Fortums resa mot en renare el och en bättre värld så kan du enkelt teckna ett elavtal på företagets hemsida. Just nu får du som besöker Alltomspara.se dessutom 500 kr rabatt när du tecknar ett elavtal online hos Fortum.

Att minska koldioxidutsläppen och arbeta klimatsmart är inget nytt för Fortum. Detta är något man har verkat för under årtionden och arbetet för en rena värld tar aldrig slut. Detta märks bland annat på det faktum att Fortum har några av de lägsta koldioxidutsläppen i Europa när det gäller elkraftsproduktion. Energibolaget erbjuder lösningar inom el, återvinning, värme, kyla och avfallshantering. Inom alla dessa områden arbetar man klimateffektivt och man är beslutna om att omvandla energisystemet. Man vägleder även sina kunder i hur dessa med enkla medel kan vara med och bidra till en renare värld. På energibolagets hemsida får kunder handfasta tips om hur man gör sitt hem smart.

Hållbar el i fokus hos Fortum

Få rabatt på elen hos Fortum Hos Fortum står hållbarhet i centrum och tillsammans med sina kunder hoppas man kunna påskynda ett mer klimatsmart energisystem. Vill du vara en del av detta så kan du enkelt teckna ett elavtal på Fortums hemsida. Det finns två olika paket att välja mellan där det ena är fossilfri el som inte kostar någonting extra. Elen i detta paket är helt fri från fossila bränslen och då bidrar således inte till några koldioxidutsläpp. För dig som vill göra ännu mer för miljön finns det ett miljöpaket. Miljöpaketet kostar 45 kr extra i månaden (1,5 kr om dagen) och innehåller el från förnybara energikällor. Det handlar om energikällor så som vattenkraft, vindkraft och solkraft. Du får även energirådgivning av en expert som kan leda till att du använder elen mer effektivt vilket kan minska dina elkostnader. Med miljöpaketet hos Fortum är du även med och bidrar med 100 kr per år till den obundna stiftelsen Håll Sverige Rent.

Om du tecknar ett elavtal via Fortums hemsida så får du nu 500 kr rabatt. Detta samtidigt som du är med och bidrar till en bättre miljö. På Fortums hemsida kan du enkelt beräkna din förväntade månadskostnad genom att ange ditt personnummer samt vilken typ av boende du har. Du väljer sedan om du vill ha ett fast- eller rörligt pris på din el från Fortum. Därefter kan du enkelt teckna ditt nya elavtal och ta del av nykundsrabatten som betalas ut under 12 månader. För dig som är intresserad av att sänka dina elkostnader ytterligare rekommenderar vi vår elkalkylator där du enkelt kan räkna ut dina elkostnader.

Utnyttja din elrabatt nu

Prisgaranti hos Fortum

För att du alltid ska kunna känna dig trygg i att du betalar ett av marknadens lägsta elpris har Fortum infört en prisgaranti. Detta innebär att du som hittar ett motsvarande erbjudande hos någon annan leverantör som innebär att du skulle spara minst 1 kr om dagen får erbjudandet matchat av Fortum. Detta gäller i samband med att du ska förlänga eller teckna ett nytt elavtal hos energibolaget. Dock bör du säkerställa att erbjudandet från det andra energibolaget är jämförbart med det du har hos Fortum. Ett fast avtal på ett visst antal år kan enbart jämföras med andra fasta avtal som löper under lika många år. Lyckas du få igenom din förfrågan om prisgaranti så gäller denna garanti under 12 månader. Tänk på att de avtal och priser du jämför måste ha samma datum för elens leveransstart. Du kan inte heller jämföra Fortums ordinarie elpriser med andra bolags tillfälliga kampanjpriser. Du åberopar Fortums prisgaranti genom att kontakta bolagets kundtjänst via telefon.

Som kund hos energibolaget Fortum får du alltid en bra överblick över dina avtal och fakturor. På bolagets hemsida kan du logga in på "Mitt Fortum" för att få tillgång till alla uppgifter om ditt elavtal. Där kan du även teckna tilläggstjänster och följa din elförbrukning. Mitt Fortum är tillgängligt dygnet runt alla dagar på året och du når det även via Fortums egna app.