Hitta den billigaste bilförsäkringen

Vi på Allt Om Spara är både stolta och glada över att presentera ett ny och mycket smidigt verktyg där du kan hitta den billigaste bilförsäkringen. En försäkring som alla bilägare måste teckan om man vill använda sin bil.

Alla måste teckna en trafikförsäkring

Alla som har en bil, som används i trafik, måste teckna en så kallad trafikförsäkring. Trafikförsäkringen ingår i både hel- och halvförsäkringen som du kan teckna för din bil. Dessa försäkringar brukar kosta flera tusen per år och priset kan variera kraftigt mellan de olika försäkringsbolagen. Som tur är har vi på Allt Om Spara, i ett samarbete med Compricer, ett smidigt verktyg som du kan använda så att du kan hitta det billigaste bilförsäkringen för din bil.

Här jämför du och hittar den billigaste bilförsäkringen

Jämför Bilförsäkringar

Att använda verktyget är inge konstigheter. För att jämförelsen ska bli så korrekt som möjligt så måste du ange dina uppgifter i ett formulär som du sedan skickar in. Sen kommer du att få fram en lista med olika försäkringsbolag och vad du kommer att få betala i premie för den valda bilförsäkringen.

Sin bilförsäkring bör man se över med jämna mellanrum, för vem vill egentligen betala ett överpris på flera tusen per år?

Här jämför du och hittar den billigaste bilförsäkringen