Marginalen Bank – ett nytt varumärke

Idag har det uppdaterats på Allt om Spara. Det är Marginalen AB som fått en ordentlig uppsving i takt med att det helt nya varumärket Marginalen Bank lanserades. Marginalen har under den senaste tiden gjort större förvärv i bolag som Bank 2, Citibank och Lånett och drivit dessa som separata varumärken. Nyligen så gjorde företaget en större omstrukturering i sina varumärken där både Bank 2 och Lånett nu istället gått upp som en del i det nya varumärket Marginalen Bank. Inga villkor har förändrats, inga förusättningar är annorlunda för befintliga kunder utan allt är som förut med den skillnaden att alla varumärkerna nu är samlade under ett och samma, nämligen Marginalen Bank.

Spara hos Marginalen Bank

På sparandesektionen har logotyper uppdaterats och information lagts till nu när Marginalen Bank har fått Bank 2´s möjligheter till sparande. Banken kan nu erbjuda flertalet olika sparkonton, däribland ett transaktionskonto, placeringskonto och det mycket populära högräntekontot. Dessutom finns också möjligheten att använda sig av helt vanliga sparkonton med fria uttag och valfria belopp. I och med Bank 2 så breddar Marginalen Bank sin portfölj av sparformer och du kan läsa mer om dessa här.

Låna hos Marginalen Bank

Samtidigt har Marginalen Bank också breddat sina möjligheter att erbjuda kunder olika typer av lån. Istället för att erbjuda förmånliga bolån under varutmärket Lånett och marginalen privatlån genom Bank 2 så går nu alla under Marginalen Bank. Här kan du alltså teckna bolån om du har svårare att få lån på andra ställen, du kan tecka privatlån upp till 250 000 med möjlighet till tilläggslån. Dessutom finns också ett så kallat omstartslån där du som befintlig bolånekund kan få din värdering omgjord och därmed öka låneutrymmet på bolånet om du skall renovera eller bygga till. En mycket bra möjlighet! Du kan också skaffa kreditkort så som Marginalen Gold och Marginalen Traveller.

Marginalen Bank tar stora steg uppåt i trappan och har mer eller mindre börjat att konkurrera med de större svenska bankerna. En mycket intressant utveckling som vi på Allt om Spara följer med spänning.