Spara tryggt hos Komplett Bank

För den som söker ett tryggt spar- och investeringskonto med hög ränta erbjuder nu Komplett bank ett sparkonto med hela 1% i ränta, insättningsgaranti och fritt från avgifter och begränsningar i antal uttag.

Hög sparränta hos Komplett Bank I rådande läge är det många som håller hårt i sina pengar och väljer att placera dem på ett säkert sparkonto istället för att investera dem på börsen. Det är sällan lätt att hitta ett sparkonto med hög ränta utan att tvingas låsa dem eller riskera dem på grund av saknad insättningsgaranti. Komplett Bank erbjuder nu privatpersoner ett spar- och investeringskonto för belopp mellan 50 000 och 1 000 000 kronor. Banken är medlem av norska Bankenes sikringsfond (Bankgarantifonden) som även täcker svenska insättningar upp till ett belopp motsvarande 100 000 EUR. Det innebär att kundens sparpengar är skyddade vid eventuell konkurs eller andra svårigheter som en bank kan hamna i.

Sparande fritt från bindningstid och begränsningar

Det är inte bara sparräntan som är till kundens fördel med Komplett Banks Högräntekonto. I många fall där sparräntan ligger runt en hel procentenhet tillkommer även en bindningstid på sparandet. Denna kan variera beroende på hur stor procenten är, men så är alltså inte fallet gällande denna sparform. Här är man som kund fri att avsluta sitt konto och ta ut sitt sparade belopp när som helst. Dessutom är antalet uttag fritt från både begränsningar och avgifter, något som annars är vanligt förekommande i samband med sparande på högräntekonton. Som kund kan man alltså fritt begära uttag utan att det kostar något. Nuvarande ränta på Komplett Banks sparkonto ligger på 1% i effektiv årsränta. Räntan kapitaliseras månadsvis vilket innebär att den betalas ut varje månad.

Besök Komplett Bank

Lätt att börja spara med Komplett Bank

Komplett Bank startades upp 2014 med fokus på att bli en av de största leverantörerna av flexibel kredit. Sedan dess har företaget vuxit och breddat sin verksamhet. Sparkontot är en av deras senaste lanseringar och den liksom deras andra produkter nås online. Genom att digitalisera ansökningsprocessen blir tjänsterna lättillgängliga för kunderna och allt som krävs för att signera ansökan är ett BankID. Som kund hos banken får man sedan tillgång till sitt konto via en internetbank.

Komplett utbud av tjänster

Komplett Bank har, liksom namnet antyder, ett komplett utbud av ekonomiska tjänster för privatpersoner. Utöver att spara kan kunderna även ansöka om privatlån, teckna försäkringar och skaffa kreditkort. Banken erbjuder även smarta och säkra lösningar för betalningar online. Med fokus på flexibilitet och användarvänlighet strävar Komplett Bank efter att ständigt utvecklas och i skrivande stund har banken planer på ytterligare produktlanseringar. Vi ser med spänning fram emot hur nästa produkt kommer att se ut.