Vardia årets försäkringsbolag 2012

Är du intresserad av ett nytt försäkringsbolag? Då kan vi rekommendera Vardia försäkringar. Det är ett ungt bolag som har med rekordfart intagit den svenska marknaden och erbjuder i dag en mängd intressanta försäkringar, till ett av marknadens bästa priser.

Vardia försäkring är visserligen reaktivt nya på den svenska marknaden och gjorde entré 2010. Men bakom bolaget finns det många erfarna personer inom försäkringsbranschen vilket inte minst märks då de redan har ett stort utbud och erhållit utmärkelsen ”årets försäkringsbolag” redan detta år.

Vardia erbjuder bland annat hemförsäkringar, en rad olika motorfordonsförsäkringar, personförsäkringar, sakförsäkringar och mycket annat därtill. Dessutom finns det många olika tilläggsförsäkringar som du kan välja mellan, så att du kan känna dig extra trygg med din försäkring.

Vardia premierar de kunder som exempelvis väljer att skydda sitt hem eller bil extra. Väljer du dessutom att ha samla dina försäkringar hos bolaget så får du rabatt. Bolaget ger dig som har din boendeförsäkring hos försäkringsbolaget 20 rabatt på din bilförsäkring och/eller husbilsförsäkring. Behöver du även försäkra ett fritidshus? Då får du 10 rabatt på denna försäkring också.

Läs mer om Vardia försäkring >