Zmarta utökar sin bolånetjänst

För ett tag sedan avslöjade vi på Allt om Spara att Zmarta skulle ge sig in i bolånebranschen. Då var bolånetjänsten endast i sin linda och man hade ännu inte gått ut med vilka samarbetspartners som skulle bli aktuella. Nu, några månader senare består Zmartas bolånepanel av hela elva olika banker. Majoriteten av dessa banker utgörs av svenska storbanker så som Swedbank, Nordea och Handelsbanken. Men för bara någon vecka sedan skickade Zmarta ut ett pressmeddelande där man informerade om att ytterligare en svensk bank hade anslutit sig till bolånetjänsten. Det handlar om den svenska nischbanken Marginalen Bank som via Zmarta nu kommer att ha möjlighet att nå ut till fler bolånekunder. För Zmartas användare innebär detta ett ännu bättre utbud av banker vilket öppnar upp möjligheter för lägre räntor. Dessutom bidrar fler samarbetspartner till en större konkurrens mellan bankerna vilket alltid är gynnsamt för dig som bolånekund.

Zmartas bolånetjänst öppnar upp många möjligheter för dig som kund. Dels har du möjlighet att testa dina befintliga bolån för att se om dessa står sig i jämförelse med andra bolån. Därtill har du möjlighet att ansöka om både lånelöfte och nya bolån om du går i tankarna att köpa bostad. Med Zmartas tjänst får du erbjudanden från flera banker och kan därmed säkerställa att du får bästa möjliga bolån. Detta bidrar till att du enkelt kan spara pengar och få en bättre boendeekonomi.

Marginalen Bank ansluter sig till jämförelsetjänsten

Bolånepanelen hos Zmarta utökas Det var i förra veckan som Zmarta gick ut med nyheten om att Marginalen Bank nu ansluter sig till jämförelsetjänsten. I pressmeddelandet som Zmarta skickade ut menar man att detta stärker Zmartas erbjudande till kunder. Marginalen Bank är dock inte en helt ny samarbetspartner till låneförmedlaren. Sedan tidigare har banken funnits med i det urval som kunder kunna ta del av i jämförelsen av privatlån. Men nu har användare av Zmartas jämförelsetjänst alltså även möjlighet att jämföra och teckna bolån hos Marginalen Bank. Bankens kunderbjudandechef Elinor Hodacs menar att man genom det nya samarbetet kommer att nå ut med sina låneerbjudanden på arenor som kunder ofta använder sig av.

I skrivande stund är Marginalen Bank en av elva bolånebanker som finns med i Zmartas bolånetjänst. Utöver samtliga storbanker finns även ICA Banken och Landshypotek Bank med i utbudet. Det är inte helt orimligt att tänka sig att fler banker kommer att ansluta sig till den smarta bolånetjänst som Zmarta erbjuder sina användare. Något som Zmarta Groups VD Gustav Berghog menar kommer att underlätta för konsumenter när de vill hitta de bästa villkoren för bolån.

Zmarta jämför lån, elavtal och försäkringar åt dig. Låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. Enbart en kreditupplysning tas!

Få hjälp och guidning i din livs största affär

Ett bostadsköp är ofta den största affären man gör i livet. Trots det så går det vanligtvis väldigt fort när man väl har hittat sitt drömhus. Med anledning av detta kan det vara bra att vara välförberedd innan drömhuset dyker upp på Hemnet. Ett sätt att förbereda sig är att besöka Zmartas hemsida där man samlat den mest nödvändiga informationen man bör ha med sig i processen. Hos Zmarta kan du även ansöka om ett lånelöfte som är en förutsättning om du tänkt låna till din nya bostad. Fördelarna med att använda sig av Zmartas bolånetjänst när du gör detta är många. Vänder du dig enbart till din vanliga bank när du vill ha ett lånelöfte så har du inte riktigt något att jämföra med. Med andra ord kanske det visar sig att du får låna mer av en annan långivare. Även räntan du erbjuds på ditt bolån kan skilja sig stort mellan olika bolånebanker. Genom att använda dig av Zmartas jämförelsetjänst för bolån försäkrar du dig om att du får den lägsta möjliga räntan. Dessutom tar låneförmedlaren enbart en UC vilket gör att din kreditvärdighet inte påverkas på samma sätt som om du själv vänder dig till olika lånebanker.

Om du redan har bolån så finns det möjlighet för dig att via Zmarta flytta dina befintliga lån för att få en bättre ränta. Notera dock att detta endast gäller rörliga bolån eller lån vars bindningstid håller på att gå ut. Det är möjligt att flytta bundna bolån men då tar banken ut en så kallad ränteskillnadsersättning. Med andra ord kan det stå dig dyrt att lösa lånen i förtid. Se därför till att läsa på noga innan du tar något beslut gällande dina befintliga lån. Vill du få hjälp och guidning kring dina bolån så är Zmarta en bra aktör att vända sig till.