SevenDay

Privatlån

SevenDay är en aktör som profilerat sig väl på lånemarknaden i Sverige. Med sina förmånliga avtal och låga räntor drar SevenDay mycket intressenter till sig. Inte minst tack vare sin Prisgaranti. Prisgarantin är ett sätt för företaget att garantera att kunderna alltid får det lägsta totalpriset på privatlån. Genom att erbjuda sina kunder lägsta möjliga kostnad och lovord om att de hittar någon som är billigare så sänker sig bolaget till den nivån, har de lyckats knyta mycket kunder till sig. Du kan låna mellan 10 000 upp till 300 000 kronor utan säkerheter, amortera av lånet på ett till tolv år samt var inte yngre än 20, äldre än 69 och inga registrerade betalningsanmärkningar hos SevenDay. Du måste också ha varit skriven i landet under 3 års tid.

Det som utmärker SevenDay är deras höga sparränta för det obundna sparkontot. Men du kan även öppna ett konto där du binder pengarna under 12, 24 eller 36 månader. Du behöver inte vara orolig över de pengar du sätter in eftersom SevenDay omfattas av den statliga insättningsgarantin. Öppnar du ett obundet konto så tillkommer det inga avgifter för insättningar eller uttag, vilket är perfekt för den som alltid vill ha tillgång till sina pengar.

Öppna ett sparkonto hos SevenDay

Att öppna ett konto hos SevenDay är inte speciellt komplicerat. Det du behöver är en e-legitimation hos hos Nordea, SEB, Telia eller posten, eller ett BankId. Sen kan du öppna och skapa ett sparkonto direkt på deras webbplats. När du skapat ett konto får du tillgång till mina sidor där du kan hantera dina konton. Om du är minderårig har du inte möjlighet att använda mina sidor.