Aros Kapital

Aros Kapital öppnade upp sin verksamhet 2004. De hade en strävan att hjälpa andra företag genom företagsfinansiering med bland annat tjänster som företagslån, inkasso och factoring. I juni 2015 startade man även upp sin inlåningsverksamhet Aros Spar för ett tryggt sparande till en hög ränta.

Genom Aros Spar erbjuder man möjligheten att spara säkert med insättningsgaranti. Det innebär att pengarna är säkrade, i skrivandets stund upp till 950.000 kronor, om bolaget skulle gå i konkurs. Dessutom till en bra ränta.

Hos Aros Kapital kan du teckna ett så kallat likvidkonto. Det är ett sparkonto med fria insättningar och uttag, utan avgifter. Vill du ha en högre ränta så kan du även binda upp pengarna under 3, 6 eller 12 månader dock har du endast möjlighet att göra en engångsinsättning på 50 000-1 000 000 kronor och vill du ta ut pengarna i förtid så tillkommer en avgift.

Så öppnar du konto hos Aros Kapital

Vill du öppna ett konto hos Aros Kapital så kan du göra det direkt på webben med e-legitimation. För att öppna ett konto så måste du vara folkbokförd i Sverige, ha ett svenskt personnummer, vara över 18 år samt redan ha ett konto hos någon annan bank. Inbetalningar till ditt sparkonto gör du genom bankgiro.