Lendify

Lendify - Låna, investera eller spara dina pengarLendify är ett bolag som hjälper privatpersoner att låna ut pengar till varandra. Det innebär att du har två möjligheter; antingen investera och låna ut pengar till en bra avkastning eller låna pengar, upp till 500 000 kronor.

Låna pengar av varandra

Att låna eller låna ut pengar sker helt via Lendify som sköter den administrativa biten. Dvs de granskar låneansökningar, upprättar ett avtal mellan låntagare och långivare samt sköter in och utbetalningen av pengarna. Det innebär att parterna aldrig behöver ha någon kontakt och att allt sker via Lendify. Dock tar inte bolaget ansvar om personen som lånat pengarna inte betalar enligt det upprättade avtalet.

Att öppna ett konto för att investera pengar är kostnadsfritt och om du bjuder in en vän som investerar får ni 500kr var. Den avkastning som du erhåller för dina utlånade pengar är beroende på hur kreditvärdig låntagaren är enligt en tabell hos Lendify. När väl pengar börjar betalas ut kommer Lendify att ta en avgift på mellan 0,25-1,50 procent beroende på hur stort beloppet är.

Besök Lendify

Krav:

  • Minimum ålder 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Årsinkomst på minsta 180 000:-/ år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inga skulder hos Kronofogden
Låneräntor Lendify
KreditinstitutRäntaÅterbet. tidUppl. avg.Lånebelopp
Lendify2.95 - 17 %1 - 10 år495 kr5000 - 500000 kr Besök