Spara med GCC Capital

Spara med GCC CapitalGCC Capital är en finansinstitut som har funnits på marknaden sedan 1995 och är tidigare känt som Gambro Credit AB. GCC Capital erbjuder ett tryggt sparande till en hög ränta i jämförelse med övriga banker och finansinstitut.

Besök GCC Capital

Sparkonton

GCC Capital har två olika former av sparkonton GCC Spar och GCC Tillväxt. Båda sparkontona omfattas av den statliga insättningsgarantin så att du kan vara trygg med ditt sparande. Du kan öppna ett sparkonto om du är registrerad som svensk medborgare och är över 18 år.

GCC Spar har inte någon bindningstid och har således fria insättningar och uttag utan avgifter. GCC Spar har också en lite lägre räntesats än GCC Tillväxt med ett maxbelopp för ditt sparande på 950 000 kronor. Skulle du övertrassera ditt GCC Spar-konto så tillkommer en avgift för det övertrasserade beloppet.

GCC Tillväxt har en högre sparränta än GCC Spar men en bindningstid på två år och om du vill göra ett uttag innan utsatt tid kommer du att debiteras med en avgift på 2,5 procent för det uttagna beloppet. Maxbeloppet du kan spara i Tillväxt-kontot är 950 000 kr.

Så skapar du ett konto hos GCC Capital

Att öppna ett konto hos är inte svårt eller komplicerat. Det enda du behöver göra är att se till att du har din e-legitimation tillgänglig. En e-legitimation kan du skapa hos Telia eller andra internetbanker. Sen är det bara att gå in på GCC Capitals webbplats och där loggar du inte med ditt e-legitimation och fyller i dina uppgifter, sen är det klart.

Insättning och uttag för ditt konto hos GCC Capital

När du behöver göra en insättning på ditt konto hos GCC Capital så kan du endast göra det via ett specifikt bankgiro där du anger ett speciellt OCR nummer. Och när du sedan vill göra ett uttag från ditt konto kan du endast göra det till ett konto som du står som innehavare till i GCC Capital eller i en annan bank. Detta konto anger du när du upprättar ett sparkonto hos GCC Capital. Ett uttag tar oftast cirka 3 bankdagar att genomföra.