Swespar

Spara hos SwesparInlåningsföretaget Swespar är en del av Ferratum Group vilket bland annat innefattar den välkända mikro- och smslåneföretaget Ferratum. Då de är ett inlåningsföretag och inte en bank har du möjlighet att spara högst 50 000 kronor hos företaget. Swespar ger en hög ränta till uppemot 10 procent (12-12-2017) men nackdelen är att sparkontona hos bolaget inte omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Om du vill bli kund och öppna ett konto kan du endast göra detta via deras webbplats. Då anger du helt enkelt dina personuppgifter och sedan verifierar att det du har skrivit in stämmer via din internetbank. Insättningar till ditt konto hos Swespar gör du via bankgiro. Det innebär att redan måste ha ett bankkonto eller göra överföringar från någon annans konto. Att öppna ett konto hos företaget är helt avgiftsfritt.

Swespar erbjuder både fasta och rörliga sparkonton till en mycket bra ränta men oavsett hur många konton du öppnar kan du endast göra insättningar upp till 50 000 kronor.

Sparräntor Swespar
Sparbank / SparkontoTidInsättn. garantiRänta
Swespar sparkontoSwesparInlåningskonto mån.Nej6.10% Besök