CapitalBox (fd.Ferratum Business)

CapitalBox CapitalBox (fd.Ferratum Business) är en ledande aktör när det kommer till företagslån i Norden och Baltikum. Bolaget ingår i Ferratum Group som är ett framstående finansinstitut i Europa. Gruppen är noterad på Frankfurtbörsen och har kontor runtom i världen. När det kommer till CapitalBox så är fokus på att hjälpa små- och medelstora företag i Sverige med finansiering. Detta genom enkla och flexibla företagslån som erbjuds helt elektroniskt. På så sätt slipper du kringkostnader, jobbig administration och tröga ansökningsprocesser. Till skillnad mot storbankerna har man på CapitalBox insett vikten av snabba handlingstider och flexibel handläggning. Hos denna långivare kan du genomföra en ansökningsprocess på fem minuter. Därtill har man snabba utbetalningstider och transparenta avgifter.

Hos CapitalBox erbjuder man företagslån till företag i alla möjliga olika branscher. Det spelar alltså ingen roll om du driver en frisörsalong, en tandläkarmottagning eller ett affiliatebolag. Alla småföretag i Sverige är välkomna att ansöka om ett företagslån hos CapitalBox. Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen vilket är ett bevis på att man följer de lagar och riktlinjer som finns kring utgivning av företagskrediter.

Besök CapitalBox

Låna upp till 2 000 000kr hos CapitalBox

CapitalBox (fd.Ferratum Business) är en av de långivare som erbjuder störst företagslån i Sverige. Här kan du låna från 20 000kr upp till 2 miljoner kronor beroende på hur stort likviditetsbehov ditt företag har. Du erbjuds en återbetalningstid på upp till 24 månader och väljer själv hur lång löptid som passar dig och ditt bolag. Vidare behöver du ingen säkerhet för ditt företagslån. Däremot krävs det att du går i personlig borgen för lånet vilket kanske inte passar alla. Lånet återbetalas månadsvis med fasta betalningar som är enkla att hålla koll på. Allt sköts på ett tryggt och säkert sätt och du har möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader. Det kan dock vara bra att veta att kostnaden för lånet blir högre ju längre tid du tar på dig att återbetala det.

När du ansöker om ett företagslån hos CapitalBox så får du pengarna utbetalda inom en arbetsdag. Detta under förutsättning att ditt bolag beviljas det ansökta lånet. Beslutet om beviljande av lån tas efter att en kreditbedömning har gjorts. Detta görs bland annat genom att CapitalBox ser över ditt företags kassaflöde. Således behöver det inte vara kört för dig om du har låga kreditpoäng. Man har inga dolda avgifter utan den månatliga betalning och ränta som presenteras i ditt låneerbjudande är vad som kommer behöva betalas.

CapitalBox erbjuder enkla företagslån på upp till 2 000 000kr. Du ansöker helt digitalt och får ett låneerbjudande omedelbart.

Ansök om lån hos CapitalBox på 5 minuter

Du som har ett företag med likviditetsbehov har möjlighet att vända dig till CapitalBox (fd.Ferratum Business) för finansiering. Orsaken till varför ditt bolag behöver pengar spelar mindre roll. Som vi alla vet är tid pengar och när man driver ett företag kan pengar behövas snabbt. Det kan handla om att en större investering ska göras eller man behöver ny utrustning. Vad än din verksamhet behöver så kan ett företagslån från CapitalBox komma väl till pass. Du kan då påbörja en ansökan hos bolaget där du berättar om din verksamhet, dig själv samt hur stort belopp du vill låna. Ansökan tar bara fem minuter och efter att en kreditbedömning gjorts kommer du att få ett låneerbjudande från CapitalBox.

Du påbörjar din ansökan med att ange hur stort belopp du vill låna. Därefter får du uppge företagets email, telefonnummer, namn och beräknad månadsintäkt. Efter att du uppgivit denna allmänna information kan du gå vidare till nästa steg. Du får då lämna kompletterande information om ditt företag och dess verksamhet. Sedan får du även uppge information om dig själv samt verifiera din identitet med hjälp av BankID. Blir ditt företag beviljat ett lån så kommer du få ett erbjudande där villkor och ränta presenteras. Accepterar du erbjudandet och skriver under lånehandlingar så betalas företagslånet ut inom en bankdag.

Ränta, avgifter och villkor hos CapitalBox

Vilken ränta du erbjuds på företagslånet från CapitalBox beror på resultatet av den kreditbedömning som gjorts av ditt bolag. Således kan räntan på lånet variera beroende på företagets soliditet. Snitträntan som erbjuds hos CapitalBox ligger i skrivande stund på 2,90% (2019-03-29). Därtill tillkommer det en uppläggningsavgift på 2,5% på samtliga lån. Ränta och amortering betalas månadsvis via en faktura som skickas ut till ditt företag. Du har när som helst möjlighet att förtidsinlösa lånet utan några extra kostnader.

För att bli beviljad ett företagslån av CapitalBox gäller det att du uppfyller vissa kriterier. Dessa innebär bland annat att alla ägare i bolaget ska bo i Sverige. Vidare måste ditt bolag varit verksamt i minst sex månader samt inneha ett företagskonto i en svensk bank. Ditt företag måste även vara registrerat i Sverige samt ha en årsomsättning på minst 500 000kr. Uppfyller ditt bolag dessa krav så är du alltid välkommen att ansöka om finansiering hos CapitalBox.

Kontakta kundtjänst

Om du har funderingar kring de företagslån som erbjuds så kan du med fördel kontakta CapitalBox kundtjänst. Dit kan du ringa varje vardag mellan 9:00 och 17:00. Numret som gäller är då 020- 018 00 20. Föredrar du att maila så går detta såklart bra också. Du skickar då ditt mail till support@capitalbox.se och kommer att få svar på ditt email inom tolv timmar. På bolagets hemsida kan du även ta del av svar på vanliga frågor som kommer in till CapitalBox. Vidare kan du se på instruktionsfilmer där man förklarar hur det går till att ansöka om ett företagslån. På hemsidan har man även en blogg med intressanta inlägg om företagande och investeringar. Sist men inte minst så kan du följa CapitalBox via bolaget sociala kanaler på bland annat Facebook och Linkedin.