Supreme Card Green

Supreme Card Green Supreme Card Green är ett populärt kreditkort från Resurs Bank. Kortet har gjort sig känt som ett välgörenhetskort där du bidrar till att ett träd planteras varje gång du använder kortet. På så vis kan både du och banken känna att ni är med och verkar för den biologiska mångfalden. Resurs Bank som ger ut kortet är en av de banker som växer snabbast i Sverige just nu. Banken är även börsnoterad och finns att handla under RESURS (Resurs Holding) på Stockholmsbörsen. Med Resurs Bank i ryggen har samtliga Supreme Card kreditkorten fått stor uppmärksamhet och blivit väldigt populära. Utöver Supreme Card Green erbjuder Resurs Bank även Supreme Card Woman, Supreme Card World och Supreme Card Gold.

Förutom att du tar ditt miljöansvar genom att ha ett kort från Supreme Card så kan du även njuta av andra förmåner. Bland annat ingår kortet i ett bonussystem som innebär att du tjänar poäng varje gång du handlar med det. Poängen kan sedan växlas in mot intressanta produkter och tjänster. Resurs Bank erbjuder därtill 60 dagars räntefri kredit för de kunder som har ett Supreme Card Green kort.

Ansök om Supreme Card Green

Samla poäng med Supreme Card Green

Poängshop Supreme CardNär du använder ditt Supreme Card Green så får du en poäng för varje krona du handlar för. Varje månad kan du se ditt poängsaldo på fakturan som skickas hem till dig. Men du har även möjlighet att logga in digitalt via ditt BankID för att se hur många poäng du har skrapat ihop. I den inloggade varianten av Supreme Cards hemsida får du även tillgång till bonusshoppen. I denna shop hittar du alltifrån presentkort på resor till prenumerationer och prylar. Du har dessutom möjlighet att via dina poäng skänka pengar till välgörenhet.

Utöver poängen så får du även tillgång till en kompletterande reseförsäkring när du skaffar ett Supreme Card Green. Kortet är kopplat till en försäkring som aktiveras om du betalar minst 75% av resan med ditt Supreme kort. Försäkringen är ett bra komplement till din vanliga hemförsäkring och ger dig bland annat ett avbeställningsskydd. Du kan även få ersättning för bagageförsening och missat anslutningsflyg.

Andra fördelar med Supreme Card Green är att du får upp till 60 räntefria dagar. Faktum är att Resurs Bank var den första bank i Sverige att erbjuda räntefria perioder. Slutligen ger kortet dig rabatt på drivmedel hos Preem och du får ett kvitto på SMS varje gång du handlar för över 500kr med kortet.

60 dagars räntefri kredit och gratis årsavgift med Supreme Card Green

När du införskaffar dig ett Supreme Card Green så bjuder Resurs Bank dig på första årsavgiften. Första året har du alltså gratis årsavgift medan avgiften för efterföljande år är 195kr. Du betalar bara ränta på den kredit du använder men eftersom du har 60 dagars räntefri kredit så får du god tid på dig att betala. Betalar du inte inom denna period så kommer Resurs Bank att ta ut en ränta på 12,36% (2019-03-05) vilket är ganska lågt i jämförelse med många andra kort. Du kan även tjäna sparränta på kortet om du sätter in egna pengar. Resurs Bank ger dig då en sparränta på 1,35% vilket är betydligt högre än storbankerna.

När det gäller övriga avgifter så betalar du en månatlig aviavgift på 29kr. Du ska helst undvika att ta ut pengar från en bankomat med kortet då detta är kopplat till en uttagsavgift på minst 35kr. Avgiften kan bli ännu dyrare då den innebär 1,95% av uttagsbeloppet. Vid utlandsköp lägger man även på ett valutapåslag på 1%.

Grundkrav för Supreme Card Green

✔ Minst 18 år gammal
✔ Fast anställning
✔ Inga betalningsanmärkningar
✔ Folkbokförd i Sverige

Utöver de sedvanliga grundkraven granskar Resurs Bank din kreditvärdighet innan ett Supreme Card Green beviljas. Detta görs dels via de uppgifter du lämnar i ansökan men även genom en kreditupplysning från UC.

Ansök om ett Supreme Card Green hos Resursbank

Ansökan Supreme CardFör att ansöka om ett Supreme Card Green behöver du bara följa våra länkar som går till Resurs Banks hemsida. Ansökan sker då helt digitalt med hjälp av ditt BankID. Vill du hellre ringa in och ansöka ett kort så gör du detta på 0771 11 22 33. Du som ansöker om ett Supreme Card Green kan välja en kredit från 5000kr och upp till 150 000kr. Hur stor kredit du blir beviljad beror dock på hur Resurs Bank bedömer din kreditvärdighet. Proceduren för ansökan ser ut som så att du börjar med att välja önskad kreditlimit. Du får sedan ange ditt personnummer, mobilnummer och e-post adress samt godkänna behandlingen av dina personuppgifter.

Gör en ansökan direkt

När du lämnat dina personliga uppgifter får du gå vidare till nästa steg i ansökan. I detta steg får du lämna kompletterande uppgifter och godkänna att Resurs Bank tar en kreditupplysning på dig. Därefter får du ett resultat av din ansökan och du kan signera kredithandlingarna med ditt mobila BankID. Kortet skickas sedan till din hemadress inom några dagar och sedan får du PIN-koden i en separat försändelse. Därefter är du redo att börja använda ditt kort och nyttja den kredit du blivit beviljad!