Axo Finans

Axo Finans Axo Finans är en av Sveriges ledande lånemäklare. Här kan du jämföra lån från flera av Sveriges ledande banker och kreditinstitut. Bolaget är "bäst i test" enligt användarna hos Trustpilot och detta beror mycket på förstklassig service, snabb handläggning och bra uppföljning. Med Axo Finans kan du ansöka om lån på upp till 600 000kr och enbart en kreditupplysning tas. Lånemäklaren har stor kunskap och lång erfarenhet inom lånebranschen. Detta gör att mängder av svenskar redan har jämfört räntor och ansökt om lån via Axo Finans. Det finns ingen anledning att själv sitta och jämföra olika lån och räntor när Axo Finans kan göra det åt dig. Tjänsten kostar nämligen inte något för dig och en ansökan är inte heller bindande på något sätt.

Denna lånemäklare samarbetar med flertalet svenska banker och långivare. Dessa får konkurrera om att få dig som kund vilket ger dig det bästa utgångsläget samtidigt som det skapar en sund konkurrens på lånemarknaden.

Besök Axo Finans

Låna upp till 600 000kr utan säkerhet via Axo Finans

Hos Axo Finans mäklar man privatlån utan säkerhet. Dessa lån kan användas till alltifrån renovering, bilköp och konsumtion. Då inte lånet har någon säkerhet behöver du inte uppge vad pengarna ska användas till. Många använder dock dessa privatlån till att samla andra dyra krediter och lån. Detta då ett lån som tagits via en låneförmedlare ofta har lägsta möjliga ränta. Genom att betala av dina befintliga lån kan du på så sätt spara flera tusen kronor i månaden som annars hade gått till höga räntor och dyra avgifter. Du kan via Axo Finans låna från 10 000 kr upp till 600 000 kr. När du skickar in en ansökan via denna lånemäklare så tas enbart en kreditupplysning. Detta gör att du slipper flera förfrågningar i din UC. De banker som Axo Finans samarbetar med får istället använda sig av en och samma upplysning. Det fungerar alltså precis på samma sätt som det gör hos exempelvis Lendo och Comboloan.

Återbetalningstiden som du kan välja mellan ligger på 1-15 år. Med andra ord får du stor flexibilitet när du lånar och kan anpassa förutsättningarna efter din ekonomiska situation. Om du är osäker på vilken återbetalningstid och vilket lånebelopp som är mest fördelaktigt för dig så kan du använda dig av Axos lånekalkylator. Denna hittar du på låneförmedlarens hemsida.

Axo Finans är en lånemäklare som erbjuder dig att jämföra bankernas lån och räntor. Få låneerbjudanden från flera banker med enbart en kreditupplysning.
5000-600000kr:
2.95-26%

Representativt exempel: Annuitetslån 150 000 kr på 12 år (144 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,18% per 2021-01-29. Totalt att betala 175 311 kr. Månadskostnad: 1 457kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån. Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%.

Skicka en ansökan och få låneerbjudande

Om du vill göra som tusentals andra svenskar och jämföra bankernas räntor med Axo Finans så behöver du bara besöka bolagets hemsida. Väl där kan du kostnadsfritt skicka in en ansökan utan att du binder dig till något. Du börjar processen med att ange önskat lånebelopp. Du får sedan välja vilken återbetalningstid du vill ha på lånet samt svara på om du lånar för att lösa befintliga lån och krediter. Därefter vill Axo Finans att du skriver in ditt telefonnummer samt din email. Du får därefter acceptera de allmänna villkoren och samtycka till att Axo Finans kommer att skicka ut nyhetsbrev till dig. Sedan är det dags att gå vidare till nästa steg där du får fylla i kompletterande uppgifter om din ekonomi och levnadssituation. Slutligen får du verifiera att du är du genom att använda ditt BankID.

Om Axo Finans anser att du lämnat in all nödvändig information så kommer du att få svar på ansökan inom några timmar. Då har en kreditupplysning tagits på dig och bankerna får ta del av denna för att sedan kunna lämna ett erbjudande till dig. Det är i detta erbjudande som du också får se vilken ränta du erbjuds på lånet. Du kan själv i lugn och ro jämföra de olika låneerbjudandena innan du tar ett beslut om du ska acceptera något av dessa. Gör du detta så kommer du att få skriva under och returnera ett skuldebrev. Därefter kommer pengarna att betalas ut till ditt bankkonto. Några av de banker och kreditinstitut som Axo Finans samarbetar med och som du kommer få erbjudande ifrån är SevenDay Bank, Nordax Bank och Svea Ekonomi.

Vem kan ansöka om lån via Axo Finans?

Hos Axo Finans är det enkelt och smidigt att låna pengar utan säkerhet. Det ställs dock vissa krav på den som ansöker och dessa behöver uppfyllas för att en ansökan ska kunna skickas in. Personen som ansöker om lån måste vara över 20 år gammal. Därtill krävs en fast inkomst som är på minst 10 000kr i månaden. Denna inkomst kan antingen komma från en fast anställning, pension, från eget företag eller ett vikariat. Om du inte uppfyller dessa krav så kan du istället försöka låna pengar hos Axo Finans genom att ha en medlåntagare. Detta brukar i regel öka chanserna att bli beviljad ett lån.

Axo Finans accepterar inte låntagare med betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden. Har du en betalningsanmärkning och behöver låna pengar så kan du göra detta hos Anmärkning.se istället. Anmärkning.se är en pålitlig låneförmedlare från företaget Lendo AB.

Hur din ekonomiska situation ser ut kommer att påverka vilken ränta då erbjuds på ditt lån. Detta då bankerna och långivarna ser på din kreditvärdighet när denna sätts. Din kreditvärdighet baserar sig på vilken betalningsförmåga du har samt hur din ekonomiska situation ser ut.