Compari

compari Compari.se är en ny svensk låneförmedlare som tack vare ett samarbete med Sambla kan hjälpa dig att jämföra lån och räntor. Sambla känner du säkert till sedan tidigare då företaget erbjuder en av de främsta jämförelsetjänsterna för privatlån. Hos Compari kan du kostnadsfritt och med en enda ansökan få låneerbjudanden från över 30 olika banker och låneinstitut. Tjänsten är inte bindande och du behöver inte oroa dig för extra kostnader eller räntepåslag på lånen. Istället väljer du själv om du vill acceptera ett låneerbjudande eller helt enkelt avstå från att låna helt. Compari ägs och drivs av människor med stor erfarenhet av finansbranschen. Denna erfarenhet har man använt sig av när man skapat en klanderfri jämförelsetjänst för privatlån. Fokus för denna låneförmedlare ligger på glada och nöjda kunder. Är det något du inte förstår eller behöver hjälp med att jämföra de erbjudanden du får så står kundtjänsten alltid till förfogande.

Comparis jämförelsetjänst passar bra för dig som vill samla dina befintliga lån och krediter. Genom att jämföra privatlån från flera olika banker och långivare kan du säkerställa att du får en låg ränta. Bland de långivare som Compari samarbetar med återfinns bland annat Resurs Bank, Santander Consumer Bank och IKANO Bank. Samtliga samarbetsbanker som du får låneerbjudande ifrån via Compari finns registrerade hos Finansmyndigheten. Således kan du både känna dig trygg och säker när du använder dig av jämförelsetjänsten hos den nya låneförmedlaren Compari.

Få 30 låneerbjudanden med 1 ansökan

Jämför privatlån hos Compari Är du i behov av ett privatlån eller helt enkelt vill samla de smålån du redan har så kan du med fördel vända dig till Compari. Hos Compari kan du få upp till 30 låneerbjudanden genom en enda ansökan. Dessutom tas enbart en UC vilket gör att du slipper att få en massa onödiga förfrågningar på dig. Istället får samtliga banker som Compari samarbetar med dela på den kreditupplysning som Compari tar på dig. Således påverkas inte din kreditvärdighet negativt så som den gjort om du gått till flera enskilda låneinstitut och ansökt om lån. Genom Compari kan du låna alltifrån 5000 kr upp till 600 000 kr. Lånen som förmedlas är så kallade blancolån som inte kräver någon säkerhet i form av exempelvis en bostad eller en bil. Ansökningsprocessen är helt digital och identifiering sker smidigt via BankID.

När det gäller den låneränta du erbjuds hos de olika samarbetsbankerna så sätts denna individuellt. Det är med andra ord din kreditvärdighet och återbetalningsförmåga som avgör hur dina låneerbjudanden ser ut. I nuläget har du möjlighet att få en ränta mellan 2,95-22,59 via Compari (2019-08-15). Om du inte får en såpass låg ränta som du vill åt så har du möjlighet att tacka nej till samtliga erbjudanden. Comparis jämförelsetjänst är helt kostnadsfri och den ansökan du gör via låneförmedlaren är inte bindande.

Compari är en svensk låneförmedlare som samarbetar med Sambla. Här kan du jämföra privatlån upp till 600 000 kr helt kostnadsfritt.

Representativt exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års löptid, nominell ränta 5,50% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift blir den effektiva räntan 5,64%

Ansök om privatlån via Compari

Låneansökan Compari Om du inte nöjer dig med låneräntan hos din vanliga bank så kommer du garanterat att kunna få en lägre ränta via Compari. När du är redo att använda Comparis kostnadsfria jämförelsetjänst för privatlån behöver du bara surfa in på låneförmedlarens hemsida. Där kan du direkt göra en låneansökan som enbart tar 4 minuter att slutföra. Du börjar med att ange hur stort lånebelopp du är intresserad av samt under hur många år du vill återbetala lånet. Därefter får du ange syftet till att du vill låna pengar. Om syftet är att samla dina befintliga lån och krediter så är det här du uppger det. Du får därefter lämna dina kontaktuppgifter till Compari innan du kan gå vidare med din ansökan. I ansökningsprocessen ingår det även att du lämnar information om dina inkomster, skulder, eventuella betalningsanmärkningar samt boendekostnader. Så fort ansökningsformuläret är komplett får du identifiera dig med ditt BankID. När ansökan väl är inskickad kommer Compari att inhämta en kreditupplysning om dig från UC. Denna kreditupplysning får samtliga banker och låneinstitut dela på.

Så snart din låneansökan är behandlad kommer de långivare som Compari samarbetar med få inkomma med sina låneerbjudanden till dig. Vissa återkommer till dig med ett erbjudande direkt medan andra kan ta upp till 24h på sig. När samtliga erbjudanden kommit kan du i lugn och ro gå igenom dessa. Du kan då enkelt och smidigt jämföra räntan och villkoren på de erbjudanden du fått. Hittar du ett erbjudande som du vill acceptera så behöver du bara skriva under lånehandlingarna innan pengarna betalas ut till ditt konto.

Grundkrav hos Compari

När man går via en låneförmedlare och ansöker om lån så är det samarbetsbankernas krav och villkor som appliceras. Således kan olika långivare ställa olika krav på potentiella låntagare. Detta är dock inget du behöver lägga någon vikt vid då enbart de låneinstitut som godkänner dig som låntagare kommer att skicka ett låneerbjudande. Således kan det hända att du uppfyller kraven hos vissa långivare men inte hos andra. Däremot brukar låneförmedlare ha några grundläggande krav för de personer som använder sig av jämförelsetjänsten. Hos Compari går man inte ut med några grundkrav. Däremot använder man sig av Samblas plattform och med anledning av detta förutsätter vi på Allt om Spara att det är Samblas krav som gäller. Dessa är följande:

✔ Årsinkomst på 120 000 kr eller mer
✔ 18 år
✔ Folkbokförd i Sverige
✔ Inga aktiva skulder hos Kronofogden
✔ Inga betalningsanmärkningar

Uppfyller du ovan nämna grundkrav är du välkommen att inkomma med din låneansökan till Compari. Trots att du uppfyller kraven finns det dock ingen garanti för att samtliga samarbetspartners skickar dig ett låneerbjudande.

Kundtjänst och öppettider

Behöver du hjälp med din låneansökan till Compari eller har allmänna frågor om låneförmedlarens tjänst så kan du kontakta kundtjänst. Det finns ett kontaktformulär att använda sig av på Comparis hemsida. Använder du detta kan du förvänta dig att få ett svar inom 24 timmar. Du kan även maila direkt till Compari från din egen mailklient och det är då adressen info@compari.se som gäller. När det gäller frågor om din ansökan kan dessa även besvaras via telefon på nummer 0770-22 01 80. För klagomål finns ett eget formulär som du når via Comparis hemsida.

Compari går inte ut med några öppettider på sin hemsida. Däremot vet vi att det är möjligt att komma in med en låneansökan samtliga dagar och timmar på dygnet. Ansökan kommer dock att behandlas under ordinarie öppettider vilka vi förutsätter är samma som Samblas. Detta innebär att ansökningar behandlas under vardagar.