Fedelta

Fedelta Finance Fedelta Finance är ett svenskt kreditmarknadsbolag som erbjuder företagslån till både aktiebolag och enskilda firmor. Bolaget grundades av Micael Wiklander i slutet av 2018 men har redan blivit omtalade i företagsbranschen. Grundaren och hans medarbetare har stor erfarenhet av finansbranschen och vet själva hur krångligt det kan vara att ta ett företagslån. Genom Fedelta vill man nu underlätta denna process för alla företagare i landet. Man vet också att det ibland krävs mer än bara hårt arbete och engagemang för att få ett företag att bli lönsamt. Ibland behövs det finansiering för att en verksamhet ska kunna nå den potential som finns i företaget. Denna finansiering ska alltså inte behöva vara krånglig eller tungrodd. Hos Fedelta Finance erbjuder man istället flexibla företagslån som dessutom inte kommer med en massa krångliga villkor och dolda avgifter. Istället är man helt transparenta med en tydlig prisbild och snabba besked.

När du ansöker om ett företagslån hos Fedelta Finance sker hela processen digitalt vilket gör att bolaget även kan hålla nere priserna. Ansökningsprocessen är därtill väldigt smidig och du får alltid snabba besked. Man utlovar besked och utbetalning inom 24 timmar. Oavsett om du driver ett litet eller ett stort bolag så passar Fedeltas tjänster för dig som är i behov av snabb och smidig finansiering.

Besök Fedelta

Flexibla företagslån hos Fedelta

Företagsfinansiering hos FedeltaBehöver ditt företag likviditet så kan finansiering från Fedelta vara ett bra alternativ. Fedelta erbjuder flexibla företagslån på mellan 50 000kr och 500 000kr. Du kan välja en återbetalningstid på mellan 6 månader och 36 månader. Oavsett vilken återbetalningstid du väljer så har du när som helst möjlighet att återbetala lånet. Du får då inte betala något extra för återstående tid. Fedelta vänder sig till företag med alla olika typer av bolagsformer vilket gör att de flesta entreprenörer kan ansöka om företagslån hos denna aktör. Du ansöker helt gratis och den kreditkoll som Fedelta gör påverkar inte ditt företags möjligheter att ta andra lån. Detta då man inhämtar kreditupplysning från Creditsafe och inte skickar ut någon omfrågekopia. För att bedöma huruvida ditt bolag är en lämplig låntagare ser Fedelta över ditt bolags finansiella situation. I enstaka fall ser man även över den ekonomiska situationen för de som företräder bolaget.

Hos Fedelta kan du ansöka om företagslån oavsett vilken bransch ditt bolag verkar i. Det spelar heller ingen roll om du har ett nystartat företag eller om du redan är en etablerad aktör i din specifika bransch. Fedelta har som mål att hjälpa alla duktiga företagare att utveckla och expandera verksamheten. Låneerbjudandena från detta kreditmarknadsbolag är transparenta och istället för en massa olika avgifter tar man enbart ut en fast månadsavgift. På så sätt är det enkelt att hålla koll på både återbetalning och kostnader för företagslånet.

Hos Fedelta kan du ansöka om företagslån upp till 500 000kr. Du får offert samma dag och utbetalning av lån sker inom 24 timmar från det att ansökan beviljats.

Ansök idag och få offert samma dag

Låneansökan Fedelta företagslånFå bolag som erbjuder företagslån idag är så flexibla som Fedelta. Här sker allt otroligt snabbt och smidigt och du får alltid en offert samma dag som du ansöker om lånet. Anledningen till detta är att Fedelta förstår företags behov av att få snabb likviditet. För att ansöka om ett företagslån hos denna långivare går du till Fedeltas hemsida. Där anger du önskat lånebelopp samt väljer hur lång återbetalningstid du vill ha på företagslånet. Se till att inte ansöka om ett högre belopp än ditt bolag faktiskt behöver. Chanserna att lånet ska beviljas är högre ju lägre lånesumma du väljer. När du valt summa och löptid på lånet så får du välja om du vill ha e-post faktura eller pappersfaktura. Vid det sistnämnda alternativet tillkommer en månatlig aviavgift på 50kr varav detta inte är att rekommendera. Du får sedan se ett preliminärt månadsbelopp samt månadsavgift för lånet. Inga andra avgifter än de som presenteras kommer tas ut av Fedelta. Dessutom är den månadskostnad du betalar för lånet momsbefriad.

Du kan sedan gå vidare med din ansökan och får då uppge företagsuppgifter, kontonummer samt syfte med lånet. Du har här även möjlighet att gå i personlig borgen för lånet vilket kommer minska kreditrisken och öka ditt företags chanser att få lånet beviljat. När hela formuläret är komplett får du godkänna villkoren och skicka in din ansökan. Fedelta kommer då direkt att gå igenom denna samt göra en kreditbedömning med hjälp av Creditsafe. Du får sedan en offert inom 24 timmar och blir din låneansökan godkänd kommer du att få in pengarna på företagskontot inom samma tidsrymd.

Fast månadskostnad utan dolda avgifter

Hos Fedelta månar man om att vara så transparenta som möjligt. På så sätt uppstår sällan några missförstånd och du vet redan från början vad du kommer att få betala för företagslånet. Man har inga dolda avgifter utan arbetar helt och hållet med en fast månadskostnad som är lätt att förstå. Fedelta tar alltså vare sig ut några administrationsavgifter, aviavgifter eller uppläggningsavgifter. Alla kostnader för den process som lånet innebär finns istället inbakat i den fasta månadskostnaden. Detta gäller dock enbart om du väljer att få fakturan digitalt. Annars tillkommer det en månatlig aviavgift för din pappersfaktura. Man skulle kunna säga att Fedeltas företagslån är räntefria. Detta är dock en sanning med modifikation då månadsavgiften i princip kan jämföras med en ränta. Första månaden är dessutom helt fri från månadsavgift.

Månadsavgiften på företagslånen sätts individuellt och baserar sig på ditt bolags ekonomiska förutsättningar. Dessa avgörs genom den kreditbedömning som görs i samverkan med Creditsafe. Har du eller ditt företag betalningsanmärkningar så kan detta påverka månadsavgiften negativt. Har ditt bolag istället ett fläckfritt förflutet och god återbetalningsförmåga så kan du räkna med en lägre månatlig avgift.

Kontakta Fedelta

Kontakta Fedelta På Fedeltas hemsida finner du i stort sett all information du kan tänkas behöva innan du ansöker om ett företagslån. Man har exempelvis en avdelning med vanliga Frågor & Svar. Man har dessutom utförliga beskrivningar över hur det fungerar att ansöka om företagsfinansiering. Känner du ändå att du vill komma i kontakt med en medarbetare på Fedelta så finns det flera olika kontaktsätt. Du kan bland annat använda dig av den smidiga chatten som återfinns längst ner till höger på bolagets hemsida. Där får du direkt kontakt med en medarbetare från Fedelta som kan besvara dina frågor. Du kan även maila in till Fedeltas kundtjänst på kundservice@fedelta.se. Är ditt ärende enklare att hantera via telefon så är numret du ska ringa 033- 720 11 30. Telefontiderna hos denna långivare är vardagar mellan 9:00 och 16:00. Är du allmänt intresserad av Fedelta och bolagets tjänster så kan du även följa verksamheten på Facebook.