Förenade Lån

Förenade Lån 7 Out Media heter den svenska mediabyrå som står bakom Förenade Lån. På sajten marknadsför man Axo Finans låneförmedlingstjänst där privatpersoner kan få hjälp att hitta privatlån till bästa ränta. Tjänsten är kostnadsfri att använda och såväl 7 Out Media som Axo Finans jobbar provisionsbaserat och får ersättning för de kunder de hänvisar vidare till bankerna och långivarna. Du som letar efter bästa privatlån kan alltså fritt använda tjänsten utan att vare sig betala eller binda dig till något. Du behöver inte heller oroa dig för några extra avgifter eller räntepåslag på de lån som förmedlas.

Axo Finans innehar tillstånd från Finansinspektionen och samarbetar med 26 olika banker och långivare vilket ger dig goda möjligheter till att hitta ett lån med låg ränta. Några av de banker som ingår i samarbetet är Coop, Santander consumer bank, Marginalen bank och Collector bank.

Besök Förenade Lån

Låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet

Låna upp till 600 000 kr hos Förenade Lån Ett privatlån – även kallat blancolån – är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte lämnar något som säkerhet, exempelvis din bostad, vilket du gör om du ansöker om ett bolån. Du väljer själv vad du vill spendera dina lånade pengar på. Ett privatlån kan exempelvis användas till en resa, en renovering eller till att baka ihop flera små dyra krediter.

Via Förenade Lån kan du som önskar teckna ett privatlån ansöka om en summa mellan 10 000 kronor och 600 000 kronor. Beroende på dina ekonomiska förutsättningar, samt det belopp du önskar låna, delas din ansökan med upp till 26 olika banker och långivare. Genom att låta flera banker ta del av din ansökan kan du bli erbjuden flera olika lån och då välja den bank som erbjuder privatlån till bästa ränta.

När din ansökan tagits emot tas en kreditupplysning hos UC som sedan delas med de banker som ingår i samarbetet. På så sätt kan du som ansöker få din förfrågan prövad hos flera banker utan att din kreditvärdighet påverkas negativt. Om du hade valt att göra en enskild ansökan till flera banker hade du fått lika många förfrågningar i ditt register.

Då Förenade Lån endast marknadsför en låneförmedlingstjänst har varken de eller Axo Finans någon påverkan på låneprocessen eller räntorna. Varje bank eller långivare sätter individuella låneräntor baserat på den kreditbedömning de gör av dig som sökande. Har du betalningsanmärkningar riskerar du såväl högre ränta som bortfall bland de banker som ingår i samarbetet. Men låt inte det hindra dig från att söka. Det finns en hel del banker som väljer att se till nuvarande betalningsförmåga och därmed godkänner privatlån trots betalningsanmärkningar.

Bland de banker och långivare som är med i nätverket ligger den nominella räntan i regel mellan 2,95-26%. Genom att nyttja jämförelsetjänsten låter du bankerna slåss om dig som kund och kan på så sätt pressa räntorna något i jämförelse med om du enbart skulle vänt dig till dina vanliga bank.

Förenade Lån är en låneförmedlare med 30 anslutna långivare. Få upp till 30 låneofferter med enbart 1 UC förfrågan.

Räkneexempel: Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 150 000 kr på 12 år (144 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Eff. ränta: 6,18% per 2021-01-29. Totalt att betala 175 311 kr. Månadskostnad: 1 457kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Så ansöker du om lån

Digital låneansökan Det har aldrig varit lättare att jämföra lån online än nu. Med en teknik som ständigt utvecklas har du nu möjlighet att skicka en låneansökan digitalt som sedan går ut till flera banker varav en del kan svara så fort som inom 2 timmar. Inga besök på fysiska bankkontor krävs.

Besök Förenade Lån och fyll i dina personuppgifter i ansökningsformuläret tillsammans med önskat belopp att låna. Signera sedan med hjälp av BankID och luta dig tillbaka. Inom kort kommer du att få svar från de banker som kan erbjuda dig ett lån. För att vara säker på att få med flest möjliga alternativ i din jämförelse rekommenderas att du väntar i 24 timmar innan du tar ställning till de bud som kommit in. Din ansökan blir bindande först då du valt att acceptera ett låneerbjudande och signera ett skuldebrev. Därefter betalas lånet ut till ditt konto inom 1-3 dagar. De lånelöften du erbjuds via Förenade Lån är giltiga i 30 dagar.

Grundkrav

Då din ansökan behandlas av upp till 30 olika banker och långivare kan kraven för att få låna variera lite. Det finns dock några grundkrav som måste uppfyllas för att Förenade Lån ska behandla din ansökan och skicka dela den vidare med sitt nätverk. Detta gäller för dig som ansöker om lån:

  • Du måste vara minst 20 år
  • Du måste ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor per månad.
  • Du måste ha en fast anställning, eget företag, vikariat eller pension.
  • Du får ej ha en pågående skuld hos Kronofogden.

I samband med att du skickar in en låneansökan tar Förenade Lån en kreditupplysning via UC i ditt namn.

Kundtjänst

Om du har frågor som rör Förenade Lån eller den tjänst de förmedlar kommer du i kontakt med dem antingen via formuläret på hemsidan eller via mail: info@förenade.se. Har du frågor som rör ett lånelöfte hänvisas du till berörda bank. Du kan ansöka om lån dygnet runt, sju dagar i veckan via Förenade Lån. Din ansökan behandlas dock bara under Axo Finans öppettider:

Måndag: 8:30-18:00
Tisdag:   8:30-18:00
Onsdag:  8:30-18:00
Torsdag: 8:30-18:00
Fredag:   8:30-16:00
Lördag:   Stängt
Söndag:  10:00-14:00