Freedom Finance

Bolån

Freedom Finance agerar som förmedlare av krediter och erbjuder dig som privatperson hjälp att hitta det bästa och mest förmånliga lånet som passar din situation. Lägsta belåningssumman för bottenlånet ligger på 200 000 kronor. Företaget kräver också pantbrev för fastigheten. Kontantinsatsen varierar för varje individ då Freedom Finance kan belåna fastigheter upp till 95 procent av marknadsvärdet i ett bottenlån. Pantbrev krävs som säkerhet för bostaden.

Du kan välja mellan rak amortering, serieamortering och amorteringsfria lån. Detta gällar för 85 procent av lånet. Amorteringstiden för ett bottenlån är maximalt 50 år. De resterande 15 procenten måste amorteras av med minst 500 kronor i månaden. Avgifterna varierar kraftigt då det beror på vilken kreditgivare som företaget väljer åt dig.

Privatlån

Företaget erbjuder också förmedling av privatlån där det också genomförs en kreditprövning för att se om personen i fråga är kreditvärdig. Du har möjlighet att låna upp till 350 000 kronor och åldern på den sökande måste vara minst 18 år. Återbetalningen sker på 1 – 12 år beroende på vem som är långivare och avgifterna varierar i ett spann från 0 – 775 kronor. Du måste också ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor om året. Du måste ha fast bostad i Sverige för att bli beviljad lånet.

Kontaktuppgifter Privatlån

För aktuella räntor hos Freedom Finance och deras Privatlån hänvisar vi till följande medier;

Webbplats: Freedom Finance

Telefon: 0770-455097