Kredit 365

Kredit365 Kredit365 är ett välkänt kreditbolag som erbjuder smslån i Norden. Bolaget är en del av Folkefinansgruppen som står under tillsyn av Finansinspektionen både Sverige och Norge. Därmed kan du vara säker på att Kredit365 följer alla regler som Finansinspektionen och Konsumentverket har gällande konsumentkrediter. Man har bedrivit verksamhet i smslånebranschen under väldigt lång tid och är en av de ledande aktörerna på marknaden. De som gör Kredit365 till en speciell långivare är att man enbart erbjuder små lånesummor på mellan 2000-5000kr. Därtill handlar det om korta krediter som ska betalas tillbaks inom snar framtid.

En av anledningarna till varför många väljer just Kredit365 är att bolaget accepterar kunder med betalningsanmärkningar. En anmärkning behöver alltså inte leda till att du inte blir beviljad ett lån här. Utöver det så ställs det inte heller så höga krav på de som lånar då man som mest kan låna 5000kr. De smslån som erbjuds hos Kredit365 räknas som högkostnadskrediter och är kopplade till en hög effektiv ränta. Se alltid till att jämföra låneräntor innan du bestämmer dig vilken långivare du ska använda dig av.

Besök Kredit365

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lån hos Kredit365 trots betalningsanmärkning

Hos Kredit365 har de flesta möjlighet att få ett kortare lån. Här kan du nämligen ansöka om lån trots att du har en betalningsanmärkning. Detta i motsats till många andra låneinstitut som ger automatiskt avslag till individer som tidigare dragit på sig anmärkningar. Hos Kredit365 ser man hellre på din framtida återbetalningsförmåga än den historiska dito. Det gäller dock att du betalt dina tidigare skulder.

Du kan ansöka om lån på upp till 5000kr hos Kredit365. Man arbetar med kort återbetalningstid och du har som mest 30 dagar på dig att återbetala ditt smslån. Med andra ord bör du inte ansöka om ett lån om du inte vet att du kommer att få in pengar inom den närmsta tiden. Betalar du inte fakturan på eller innan förfallodatum kommer du nämligen att dra på dig extra avgifter och riskerar en betalningsanmärkning. En ansökan hos Kredit365 går både snabbt och enkelt och vanligtvis får du in pengarna på kontot redan samma dag.

Kredit365 erbjuder smslån på mellan 2000kr och 5000kr. Här kan även du med betalningsanmärkning bli beviljad ett lån.

Representativt exempel: Låna 5 000 kr i 30 dagar. Uppläggningsavgift 350 kr, administrationsavgift 45 kr , nominell bunden ränta 39%, effektivränta 260%, totalt att återbetala 5 555 kr.

Ansök om lån upp till 5000kr direkt

Oavsett om du är en ny eller återkommande kund så är det alltid enkelt att ansöka om lån hos Kredit365. Du kan låna 2000kr, 3000kr, 4000kr eller 5000kr. Vilken summa du lånar påverkar inte återbetalningstiden. Istället kräver Kredit365 alltid återbetalning inom 30 dagar. Innan du påbörjar ansökningsprocessen bör du vara medveten om de kostnader som tillkommer lånet. Dels är lånet bundet till en nominell ränta på 39% (2019-03-01). Men du får även betala en uppläggningsavgift om 350kr samt en administrationsavgift på 45kr. Detta gör att lånet har en väldigt hög effektivränta och lånet räknas därmed som en högkostnadskredit. Den effektiva räntan på lånet ligger mellan 260-1135%. Om du trots detta vill ansöka om ett lån så gör du detta direkt via datorn. En ansökan är helt gratis och du börjar med att ange den summa du vill låna. Därefter får du fylla i ett formulär där du anger dina personliga uppgifter.

När du lämnat alla de uppgifter som krävs kommer så kommer du att få använda dig av ditt BankID. Detta för att verifiera din identitet. Har du inget BankID så ringer istället kundtjänst upp dig och du kommer att få skicka in nödvändiga id-handlingar. Du som redan är kund hos Kredit365 kan istället ansöka direkt via sms. När Kredit365 verifierat din identitet så gör man en kreditbedömning på dig. Detta genom att hämta en kreditupplysning från Bisnode. Om man anser att du har den kreditvärdighet som behövs för att låna så beviljar man dig lånet.

Utbetalningstider hos Kredit365

När du får ditt lån utbetalt beror lite på när du ansöker om det samt vilken bank du har. Om du ansöker om ett smslån under en vardag så kommer pengarna in till ditt konto samma dag. Detta under förutsättning att du gjort din ansökan innan klockan 13:00 och att det är en helgfri vardag. Har du detta så kan du räkna med att se pengarna på ditt bankkonto mellan 15:00 och 17:00. Om ansökan gjorts under eftermiddagen så får du istället räkna med att vänta till nästföljande bankdag. Du som ansöker om lån hos Kredit365 under fredageftermiddagar eller helger får ditt lån utbetalt under nästföljande måndag.

För att få ta ett lån utan säkerhet hos Kredit365 så måste du uppfylla bolagets grundkrav. Detta innebär att du är 18 år eller äldre samt har en deklarerad inkomst. Du får heller inte ha något aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Utöver det så är alla välkomna att ansöka om lån via bankens hemsida. Notera att utebliven betalning till Kredit365 kan göra så att du hamnar i skuldsättning. Om du känner att du inte har kontroll över din ekonomi och dina skulder råder vi dig att vända dig till den lokala budget- och skuldrådgivaren. Du kan även besöka Konsumentverkets hemsida där det finns bra information om hjälp vid skuldsättning.