MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som samarbetar med de stora låneaktörerna på den svenska marknaden. Detta precis som SevenDay, SEB, Wasa Kredit, GE Money Bank med flera. Tjänsten som de erbjuder är helt gratis med målet att sänka lånekostnaden för dig med ett blacolån eller privatlån. När du gör en ansökan om ett lån kommer de att låta låneföretagen och bankerna tävla om vem som kan de den lägsta räntan på ditt lån. Har du flera lån sedan tidigare, med höga räntor, kan hjälpa dig även där. De kan baka ihop alla lånen till ett och på så vis sänka din låneränta.

Besök MyLoan

MyLoan

Låna upp till 500 000 kronor

Genom MyLoan kan du låna från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor med en återbetalningstid mellan 2 till 12 år. För att göra en förfrågan till MyLoan knappar du helt enkelt in dina uppgifter på deras webbplats och skickar in. Oavsett hur många banker som svarar på din förfrågan så kommer endast en kreditupplysning att göras. Svar får du inom 24 timmar, genom mail eller SMS. Din förfrågan är inte bindande utan du kan välja att inte acceptera bankernas offerter. Hela processen, från att du gör en ansökan till att du har pengarna på ditt bankkonto, tar normalt cirka 14 dagar.

Personlig hjälp

Vill du ha personlig service kan du även kontakta dem via telefon. Företaget har öppet mellan 08.00 – 17:00 mån-tors och 08.00 – 16.00 på fredagar.

Villkor för att ansöka om ett lån via MyLoan

För att ansöka om ett lån hos MyLoan måste du vara över 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar samt en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden.

MyLoan är ett dotterbolag till försäkringsförmedlaren Insplanet.

Läs alltid igenom fullständig information och villkor från långivaren innan du undertecknar ett avtal.