123 Kredit, HoistSpar och Wasa Kredit

Idag har ytterligare tre recensioner kommit upp på Allt om Spara. Det handlar om sparinsitutet HoistSpar samt kreditinstituten 123 Kredit och Wasa Kredit.

HoistSpar

Bolaget HoistSpar är ett bolag som erbjuder sparande till en mycket förmånligt ränta. Just idag ligger den på 2,25 procent vilket är bra mycket högre än många av de stora bankerna. Normalt brukar vara att mindre bolag erbjuder en högre ränta mot att kunden får ”offra” någonting annat så som att binda upp pengarna eller inte få möjlighet att ta ut dem mer än en gång utan att behöva betala. Ingenting av detta gäller för bolaget HoistSpar och därför är de en mycket intressant aktör att använda sig av om man är intresserad av att stoppa undan lite pengar på ett sparkonto.

123 Kredit

123 kredit logo Företaget 123 Kredit är ett bolag vars namn är lite mer ”genomtänkt” än andra banker. Man vill påvisa en enkel administration där man listar tre steg om hur du enklast tar ett privatlån. Det här gör du givetvis genom 123 Kredit. Stegen som syftas är att du (1) beräknar din lånekostnad, (2) tar del av villkoren och (3) ansöker därefter om lånet. Svårare än så behöver det inte vara enligt bolagets egna marknadsföring. 123 Kredit är ett intressant kreditbolag och har därför fått ta plats på Allt om Spara.

Wasa Kredit

wasa kredit logo Slutligen har vi också lagt till kreditbolaget Wasa Kredit som är en filial och ägs till 100 % av Länsförsäkringar Bank. Bolaget har siktat in sig på privatlån till privatpersoner samtidigt som de också erbjuder olika finansieringsmöjligheter till företag, främst inom fordon. Bolaget erbjuder privatlån till privatpersoner från 10 000 upp till 250 000 kronor.