Få 100 kr gratis att tanka för hos OKQ8

Tidigare i veckan kunde vi berätta om den sänkta bensinskatten som träder i kraft imorgon. Idag har vi återigen en nyhet att förmedla som gäller drivmedel och att spara pengar. Denna gång handlar det om drivmedelsbolaget OKQ8 som vi vet att många redan idag tankar hos. OKQ8 har inte mindre än 740 bensinmackar runtom i vårt avlånga land. Därmed är man en av de största aktörerna i Sverige när det gäller försäljning av bensin, diesel och andra typer av drivmedel. Många besöker dock inte bara OKQ8s bensinmackar för att tanka. OKQ8 säljer även mat, godis, tobak och andra varor som man kan tänkas behöva när man är ute på vägarna. På många bemannade stationer agerar man även postombud vilket innebär att du kan hämta ut dina paket hos macken. För dig som är en återkommande kund hos OKQ8 kanske det skulle löna sig att kika närmre på drivmedelsbolagets egna kreditkort. Detta kreditkort ges ut av OKQ8 Bank och är fullproppat med förmåner och erbjudanden. Just nu får dessutom nya kortinnehavare 100 kr gratis att tanka för.

Allt fler drivmedelsbolag väljer att ge ut sina egna kreditkort. På detta sätt kan man knyta lojala kunder till sig samtidigt som kunderna får ta del av exklusiva förmåner. Kända kreditkort från svenska drivmedelsbolag är  Shell Mastercard och Cirkle K Mastercard. Dessa kort fungerar precis som vanliga bensinkort men korten kan även användas på övriga inköpsställen. Dessutom är korten knutna till ett kreditutrymme som kunden själv väljer. Nu vill även OKQ8 ge sig in i kampen om drivmedelskunderna med sitt OKQ8 VISA kreditkort. För att locka nya kortkunder kör man ett specialerbjudande som innebär att du får en hundring att tanka för helt gratis när du införskaffar dig kortet.

Ansök om OKQ8 VISA kreditkort

Bonus på alla inköp med OKQ8 VISA kreditkort

Bonus på drivmedel med OKQ8 VISA kreditkort Drivmedelsbolagets egna kreditkort ges ut av OKQ8 Bank som är en helägd bank från OK-Q8 AB. Kortet har inte bara en kreditfunktion utan kan även användas som ett sparkonto. När du väljer att sätta in egna pengar på kortet så ger OKQ8 Bank dig en sparränta på 0,75%. Pengarna är dessutom skyddade i enlighet med den statliga insättningsgarantin. När du ansöker om ett OKQ8 VISA kreditkort får du välja ett kreditutrymme mellan 500 kr och 100 000 kr. Oavsett hur stort utrymme du väljer så betalar du bara ränta på den del av kreditutrymmet som du faktiskt utnyttjar. Dessutom kan du komma undan kreditränta helt om du återbetalar hela din använda kredit när din månatliga faktura kommer. Gör du inte detta utan väljer att använda det delbetalningsalternativ som erbjuds så ligger räntan på 14,95%. Den effektiva räntan på kortet om du nyttjar en kredit om 30 000 kr och betalar via e-faktura är 15,57%. De månader du känner att ekonomin är tuff har du möjlighet att utnyttja en betalningsfri månad. Med OKQ8 VISA kreditkort ges du denna möjlighet två gånger varje år. Utöver den ränta du betalar när du väljer att delbetala din faktura så debiteras du även en delbetalningsavgift på 25 kr.

Förutom att du som ny kund hos OKQ8 Bank får 100 kr att tanka för så får du även ta del av många andra förmåner. Bland annat får kortinnehavare bonus på alla sina inköp med kortet. Detta gäller både inköp som görs på OKQ8s bensinmackar och i andra butiker. Du får inte mindre än 0,3% på samtliga köp världen över. Denna bonus kan du sedan utnyttja med den bonuscheck som varje kvartal skickas hem till dig. Använder du bonuschecken hos OKQ8 så blir värdet 0,6% istället för 0,3%. Du har även möjlighet att växla in din bonuscheck mot kontanter. OKQ8 VISA kreditkort är dessutom helt fritt från årsavgifter.

Res tryggt med ditt kreditkort från OKQ8

En annan förmån med OKQ8 VISA kreditkort är den reseförsäkring som är knutet till kortet. Du får inte bara bonus när du använder ditt kort för inköp på semesterresan. Du får även ett extra skydd av en kompletterande reseförsäkring som gäller när du betalar minst 75% av din resa med ditt OKQ8 VISA kreditkort. Försäkringen gäller resor på upp till 60 dagar och ger skydd till både dig, din partner och dina barn. I försäkringen ingår det bland annat ett avbeställningsskydd samt ersättning för försenat bagage. Du kan därtill få ersättning om du skadas och drabbas av invaliditet. Ett plus är att du även får din självrisk betalad om något händer med ditt hem under tiden du är iväg på din resa.

När du införskaffar dig ett OKQ8 VISA kreditkort så blir du automatiskt medlem i OK. Detta är förenat med många bra erbjudanden och förmåner. Som kortkund får du dessutom tillgång till internetbanken som du når online via din mobiltelefon eller dator. I internetbanken får du alltid full översikt över dina transaktioner och ditt saldo. Du har även möjlighet att skriva ut kontoutdrag och enkelt hålla koll på dina löpande utgifter.