Förmånlig kampanj hos ICA Försäkring

De flesta svenskar känner till ICA som en av Sveriges främsta matvarukedjor. Det är också handeln med dagligvaror som är kärnan i ICA Gruppen som äger mataffärerna. Men i ICA Gruppen finns det även fler segment och vissa är mer okända än andra. Visste du exempelvis att ICA Gruppen äger ett av Nordens största fastighetsbolag? Andra segment som är mer välkända är ICA Bank och ICA Försäkring. När det gäller ICA Försäkring så är det ett försäkringsbolag som vuxit stort de senaste åren. Man har 1% av den totala konsumentförsäkringsmarknaden men växer tio gånger så snabbt som övriga marknaden. Genom att erbjuda schyssta villkor och prisvärda försäkringsprodukter lockar man kunder som tröttnat på de mer traditionella försäkringsbolagen. Därtill kan man ge sina kunder mervärde genom den ICA bonus som varje försäkring genererar. Just nu kör man exempelvis en förmånlig kampanj där kunder får extra mycket kort bonus vid tecknande av en olycksfallsförsäkring.

Hos ICA Försäkring finns det försäkringar för alla tillfällen. Försäkringsbolaget erbjuder ett komplett försäkringsutbud med alltifrån personförsäkringar till fordonsförsäkringar och hemförsäkringar. Gemensamt för samtliga försäkringar är schyssta villkor och bra priser. Du kan själv jämföra olika försäkringsbolag för att se hur ICA Försäkring står sig mot sina konkurrenter. Försäkringsbolaget är inte sällan rankat i topp i de årliga jämförelser som Konsumenternas.se gör. Således kan en försäkring hos ICA Försäkring både ge dig mer trygghet och några extra kronor kvar i plånboken varje månad.

Teckna försäkring nu

Extra bonus när du tecknar en olycksfallsförsäkring

Teckna en olycksfallsförsäkring hos ICA En av många personförsäkringar som ICA Försäkring erbjuder är Olycksfallsförsäkring utan självrisk. Om du tecknar denna försäkring under september månad så får du 25 000 i extra bonuspoäng. Dessa bonuspoäng motsvarar 250 kr som sätts in på ditt ICA kort. Pengarna kan du använda i någon av ICAs butiker och utbetalas till ditt kort senast i november 2019. Kampanjen är öppen för dig som innehar något av ICAs kort och gäller enbart nya kunder. Således kan du inte ta del av erbjudandet om du haft en liknande olycksfallsförsäkring hos ICA Försäkring under det senaste halvåret. Den olycksfallsförsäkring som erbjuds hos ICA Försäkring kommer utan självrisk. Således behöver du inte betala någon självrisk om du skulle bli skadad. När du tecknar försäkringen får du dessutom ICA-bonus på hela kostnaden för försäkringen om du har ett ICA kort. Försäkringen ger dig ett bra skydd som gäller oavsett tid på dygnet. Således kan du även känna dig trygg under din fritid. Om du enbart har försäkring via din arbetsgivare är det nämligen inte säkert att du har något skydd utanför dina arbetstider.

För att teckna en olycksfallsförsäkring hos ICA Försäkring måste du vara bosatt i Sverige och vara mellan 18-65 år. Däremot kan försäkringen behållas livet ut oavsett hur gammal du blir. Med ICA olycksfallsförsäkring har du även skydd om du åker utomlands. Detta skydd gäller i upp till 12 månader. Om du vill ge dina familjemedlemmar samma trygghet så kan du lägga till dessa som medförsäkrade. Detta sker mot en extra kostnad som du får betala varje månad. När det gäller den maximala ersättningen för olycksfallsförsäkringen så är denna 1 000 000 kr.

Koll på ekonomin med ICA Spara

Är du kund hos ICA så kan du även ta del av andra bra tjänster. Bland annat kan du hålla koll på din vardagsekonomi med appen "ICA Spara". Med appen kan du på ett enkelt och smidigt sätt samla alla dina transaktioner på ett och samma ställe. Detta oavsett vilka banker du har konton i. På så sätt får du en bra överblick över både inkomster, utgifter, avtal, lån och abonnemang. Detta ökar dina förutsättningar att spara pengar och få en mer balanserad ekonomi. Dina transaktioner kommer att kategoriseras i appen vilket gör att du på ett tydligt sätt kan se vart majoriteten av dina pengar går till. För att börja använda ICA Spara måste du vara ICA-kortkund. Är du detta kan du ladda ner appen från App Store eller Google Play. Du loggar därefter in på ditt konto via mobilt BankID. När detta är gjort kan du ansluta alla de banker och kreditkort du har. I skrivande stund är tolv olika banker anslutna till appen och bland dessa återfinns bland annat Avanza, Swedbank och SEB. Även en mängd olika kreditkort stödjer ICA Spara och exempel på dessa är American Express, Supreme Card och Ikanokortet.