Funderar du på att köpa bostad?

Förra helgen genomfördes det som brukar kallas ”årets största visningshelg”. Mängder med bostäder visades upp för intresserade spekulanter och kanske är du en av dem som går i köptankar? Missa då inte denna guide där vi tipsar om läsvärda artiklar inför bostadsköpet. 

Det är få förunnat att kunna betala sitt boende kontant, därför är ett banklån oftast ett måste. I artikeln banklån berättar vi om hur man går till väga för att skaffa ett lån. I följande artiklar berättar vi även om amortering, kontantinsats och hur det första bankmötet går till

Vi tipsar dig också om vårt smidiga verktyg för jämförelse av räntor där du kan se bankernas aktuella boräntor

En försäkring är också viktigt att skaffa när man skaffar sig ett nytt boende, liksom att se över vilket elavtal som är mest ekonomiskt. Hos oss kan du jämföra priserna hos de olika elbolagen och ta del av våra tips på energibesparingar. Det är ju nämligen inte bara bostadens inköpspris som är intressant när man ska köpa nytt boende, även driftskostnader måste vägas in i beslutet. Hos oss kan du även jämföra försäkringar och hitta den bästa försäkringen för ditt nya boende.

Om du redan har en bostad idag och vill sälja för att köpa nytt är artikeln om reavinstskatt och förlust ett tips.