Lendo bjuder dig på uppläggningsavgiften

Semestern är nu slut för de allra flesta och det är dags att återvända till vardagen igen. Inte sällan innebär semestertider utsvävningar av alla de slag. Kanske främst när det kommer till privatekonomin som lätt blir lidande för allt unnande. Men nu när semestern är slut och vardagen har gjort sitt återtåg så passar det bra att göra en höststädning av ekonomin. Ett sätt att göra detta är att se över sina lån och krediter. Kanske har kreditkortet gått varmt under sommaren och resulterat i en större skuld med hög ränta? Eller så kanske det ligger avbetalningar på hög som måste tas tag i innan det blir ohållbart. Oavsett vilka skulder du just nu sitter med så finns det alltid möjlighet att minska månadskostnaden genom att samla sina lån och krediter. Ett sätt att göra detta är att ansöka om ett samlingslån via Lendo. Detta är låneförmedlaren som just blivit nominerad till "Sveriges bästa sök- och jämförelsetjänst 2019" av IDG.

Lendo är ett känt namn för de allra flesta. Inte nog med att låneförmedlaren varit väldigt bra på att marknadsföra sin tjänst. Man har även mottagit fina utmärkelser och givit löpande styrkebesked om expandering till andra länder. Idag är man en av Sveriges ledande förmedlare av blancolån och företagslån. Om du ännu inte provat på den kostnadsfria jämförelsetjänsten som Lendo erbjuder så kan du göra det nu och slippa uppläggningsavgiften på ditt samlingslån.

0 kr i uppläggningsavgift när du samlar dina lån

Samla dina lån hos Lendo Det har blivit alltmer vanligt att samla sina lån via kostnadsfria jämförelsetjänster så som den tjänst som Lendo erbjuder. Fördelarna med detta är många och inte minst förflyttas makten från bankerna till konsumenten. Detta då de olika bankerna och låneinstituten som är anslutna till låneförmedlaren får konkurrera om låntagaren. Därtill tar låneförmedlaren enbart en UC som sedan samtliga samarbetspartners får dela på. Således slipper du att få flertalet förfrågningar i din UC samtidigt som du kan få upp till 35 olika låneerbjudanden. Att ha många förfrågningar i sin upplysning kan påverka kreditvärdigheten negativt vilket alltså du undviker genom att ansöka om lån via Lendo och andra låneförmedlare.

Att ansöka om ett privatlån via Lendo är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något genom att göra en lånejämförelse. Istället kan du i lugn och ro gå igenom de låneerbjudanden du får in och tacka nej till samtliga om inget är attraktivt nog. Väljer du att acceptera ett låneerbjudande från en av de 35 banker som Lendo samarbetar med så slipper du just nu betala uppläggningsavgift. Detta innebär att du kan spara in på en kostnad på upp till 995 kr. Har du ändå tänkt samla dina lån och krediter kan det med andra ord vara en bra idé att besöka Lendo och prova på jämförelsetjänsten redan idag.

Slipp uppläggningsavgiften hos Lendo

2 minuters ansökningsprocess hos Lendo

Lendo är ett svenskt fintech bolag som med innovativ teknik och en klanderfri söktjänst gjort stor succé på lånemarknaden. Bolaget ägs av den stora mediakoncernen Schibsted Media Group och erbjuder idag sin jämförelsetjänst i Sverige, Danmark, Polen och Österrike. Flest användare har man dock i Sverige där man gjort stort avtryck inom branschen för låneförmedling. Mycket tack vare den smidiga låneprocessen där själva ansökningen enbart tar 2 minuter att slutföra. När ansökningen är gjord så får kunden svar inom en minut och efter ett dygn så har samtliga låneerbjudanden kommit in. Dessa erbjudanden kommer från samarbetspartners som alla står under Finansinspektionens tillsyn. Således är det både tryggt och säkert att ansöka om lån via Lendo.

Om du sitter på smålån och dyra krediter så kan du med största sannolikhet få en lägre ränta om du väljer att samla dessa via Lendo. I skrivande stund erbjuder Lendos samarbetspartners en låneränta mellan 2,95-29,95 (2019-08-13). Exakt hur låg ränta du kan få beror dock på dina ekonomiska förutsättningar. Räntan sätts nämligen individuellt av varje enskild bank som Lendo samarbetar med. För att få reda på vilken ränta just du kan få krävs det att du först gör en lånejämförelse hos Lendo. Något som alltså är helt gratis och utan förbindelser. Vill du testa en annan låneförmedlare så har Compari just gjort entré på den svenska marknaden.