Resurs Bank skänkte 400 000 kr till Radiohjälpen

Resurs Bank har tillsammans med sina kunder samlat in 400 000 kronor som de skänkte till Radiohjälpens insamling till krisen i Filippinerna. Som kund hos banken kan du också hjälpa till att bidra till en bättre värld.

I november förra året så drabbades Filippinerna av orkanen Haiyan som orsakade stor förödelse och lidande för 13 miljoner människor. Drygt 4 miljoner blev hemlösa och flera tusen fick sätta livet till när orkanen drog fram.

För att hjälpa de drabbade på Filippinerna så startade Radiohjälpen en insamling. Resurs Bank var ett av företagen som engagerade sig och tillsammans med sina Supreme Card-kunder så samlade man ihop 400 000 kronor till Radiohjälpens insamlig, varav Resurs Bank stod för hälften av summan medan den andra hälften kom från kunderna.

Med Resurs Banks kreditkort Supreme Card Women och Supreme Card Green kan du också vara med och skänka pengar till goda ändamål. För varje köp du gör med ett Supreme Card Women-kort så skänker banken en krona till Rosa Bandet och hittills har banken skänkt över 6 miljoner kronor till kampen emot bröstcancer. Har du ett Supreme Card Green så ser banken till att ett nytt träd blir planterat för varje köp du gör.