Spara med Akelius och få förtur på lägenheter

spara med Akelius spar Akelius spar har inte bara marknadens högsta sparränta, utan nu ger de även sina kunder förtur på hyresrätter i attraktiva områden. Ju mer pengar du har på ditt sparkonto, hos Akelius spar, desto större chans har du att få en lägenhet. Det är ett samarbete mellan Akelius spar och Akelius fastigheter som ger dig denna möjlighet.

Akelius spar ger marknadens högsta sparränta för obundna sparkonton, till en sparränta på 3,5 procent. Det är 0,4 procent högre sparränta än den sparbank som ligger näst efter. Nu ger de dig även möjligheten att hitta en hyreslägenhet i ett attraktivt område. Det är en perfekt möjlighet för sig som söker en bostad, men samtidigt behöver en bra och flexibel sparform. Kom ihåg att ju mer pengar du sparar hos Akelius spar, ju större chans har du att hitta en hyreslägenhet med Akelius.

Akelius spar har även en mycket fördelaktig sparränta för den som kan binda sina pengar under en längre tid. Om du binder dina pengar under tre år hos Akelius spar får du en ränta på 5,37 procent. Det är nästan lika hög avkastning som du skulle få på ett fondsparande, under vissa perioder då de tenderar att gå upp och ned emellanåt. Att binda sina pengar i ett sparkonto garanterar dig en fast ränta, utan risker.

Är du intresserad av att spara hos Akelius spar så kan du besöka Akelius spars webbplats och komma igång med ditt sparande idag. Läs mer om Akelius spar