Vi sponsrar Energismarta Grannar

Vi på Allt Om Spara kan nu meddela att vi är stolta sponsorer av projektet Energismarta Grannar. En tävling för dig som vill sänka dina elkostnader och samtidigt vinna fina priser.

Vi tycker att det är viktigt alla jobbar för att sänka sina förbrukning av el, dels för att föbättre miljön men även för att hushållen ska få en bättre ekonomi. Därför har vi valt att sponsra projektet och tävlingen Energismarta Grannar. En tävling där du har möjligheten att vinna fins priser samtidigt som du sänker din elförbrukning och därmed dina elkostnader.

Att spara el kan vara mycket enklare och roligare än vad man tror. Varför inte ta hjälp av Allt Om Sparas smidiga kalkylatorer så att du har 100 procent kontroll på hur mycket din elräkning kommer att bli samt hur mycket el dina produkter slukar.

Kolla även in Allt Om Sparas spartips där du hittar flera nyttiga sätt att spara el på.

Så går tävlingen Energismarta Grannar till

I tävlingen innebär det att spara så mycket el som möjligt, med minst 9 procent över fyra månader. Man tävlar i lag, med 5-12 hushåll i varje lag.

Priserna i tävlingen består bland annat om en resa till Bryssel, el för 5000 kronor, ekologiska middager från COOP, LED-lampor och julgranslingor från konstsmide och mycket annat.

Så samla dina grannar, vänner och familj och vinn fina priser och spara pengar.