Kalkylatorer

ett enklare sätt att räkna

Använd våra kalkylatorer för att få snabb och enkel hjälp med att spara pengar, att låna pengar och få skräddarsydd hjälp med din privatekonomi. Våra kalkylatorer är ett hjälpmedel till bättre sparande, när du behöver beräkna bolån eller räkna ut lånekostnader. Det kan också röra sig om att jämföra bank när du ska låna pengar, hjälp med att spara pengar, räkna ut elkostnader eller omvandla valuta. Här finns kalkylatorer för att hjälpa dig med allt som har med din privatekonomi att göra.

När det gäller privatekonomi så är det ofta beräkningar som måste göras, för att kunna planera sin ekonomi på bästa sätt. Det kan ibland upplevas som att det är mycket information med siffror och procent som kan upplevas kompliceras och svårt att ha koll på som enskild individ. För att på ett enkelt sätt göra sina beräkningar på egen hand och få ett bra slutresultat kan du använda dig om våra kalkylatorer. Räkna ut månadskostnad på lån. Räkna ut bolån med vår bolånekalkylator eller utveckling på ditt sparkonto med hjälp av en sparkalkylator skräddarsydd för ditt behov. Med våra kalkylatorer får du en tydligare bild över dina kostnader och kan därmed planera en budget utifrån din ekonomi.

Ta hjälp av rätt kalkylator

Allt om Spara ger dig möjligheten att enkelt och snabbt göra beräkningar för att få viktig kunskap och ge din privatekonom en chans att blomstra. Det är det vi på Allt om Spara är experter på och vill hjälpa dig med. Våra olika kalkylatorerna är bra att ha i olika sammanhang. Du kanske vill veta vad kostnaden för ditt bolån kommer bli, beroende på storleken på lån och vilken ränta banken erbjuder. Du kanske har ett sparande som du sätter in varje månad men inte vet hur lång tid det tar att komma fram till den där resan du sparar till? Du har fått en årsränta från kreditinstitutet men skulle vilja veta vad den effektiva räntan blir? Du vill omvandla ränta eller räkna ut elkostnad. Alla dessa frågor har vi svar på. Ta hjälp av våra användarvänliga kalkylatorer. Välj den kalkylatorn som passar dina behov bäst här.

Räkna på ditt lån

Låna pengar gör i stort sätt alla människor någon gång under sin livstid. Det är dock inte alltid helt enkelt att förstå de kalkyler kommer med lånet. Använd vår kalkylator för lånekostnad för att enkelt se vad lånet kostar.
kr

Räkna på din elkostnad

I de flesta hushåll finns det otaliga mängder med elektronikprodukter men vet vi egentligen vad det är för produkter som kostar mycket pengar? Räkna enkelt ut din elkostnad för elektronikprodukter med vår kalkylator för elkostnad.

Räkna på din effektivränta

En årsränta visar på vad lånets kostnad är utifrån den procent som kunden får betala för att inneha lånet. En effektiv ränta tar hänsyn till alla övriga kostnader så som uppläggningsavgift och avikostnader, inklusive årsräntan. Använd vår kalkylator för effektiv ränta för att se vad din lån verkligen kostar.