Rabatt om du har försäkringar i ett bolag

Samla dina forsakringar i ett bolag

Många av försäkringsbolagen ger dig rabatt om du har flera olika typer av försäkringar hos dem. Läs om hur du kan ta del av rabatten och till vilka försäkringsbolag du kan vända dig till.

De flesta tecknar många olika typer av försäkringar som boende, bil, olycksfall med flera. Ibland för att man måste men oftast för att man helt enkelt vill känna sig trygg. Och det är absolut inget fel med det. En försäkring skapar inte bara en trygghet utan den kan rädda hela din ekonomi, och framtid om det vill sig så illa.

Det är inte ovanligt att man nappar på erbjudanden från de olika försäkringsbolagen med förmånligt avtal just nu. På så vis så sprider många ut sina försäkringar mellan olika bolag och det kan göra det både krångligt och jobbigt att administrera när du ska betala premier med mera.

Samla dina försäkringar på ett ställe och få rabatt

Det bästa är då att samla försäkringarna i ett bolag eftersom du då kan få olika typer av mängdrabatter. Exempelvis så ger både Folksam och Netviq 10 procent på din bilförsäkring om du även har en boendeförsäkring (villaförsäkring eller hemförsäkring) tecknad hos företaget. Moderna försäkringar toppar dock detta erbjudande och ger hela 20 procent rabatt om du tecknar både bil och boendeförsäkring hos dem. Gjensidige försäkringar ger 10 procent på din bilförsäkring och 20 procent på din boendeförsäkring. Som du ser så finns det många bra kombinationserbjudanden hos många olika försäkringsbolag.

Villkoren är trots allt viktigast

Men självklart är det inte bara pengar som styr när man ska teckna en försäkring, det viktigaste är att läsa villkoren så man vet vad man betalar för. Även om en försäkring är billig så hjälper inte det mycket när olyckan är framme och du inte får någon ersättning eller hjälp av försäkringsbolaget.

Netviq ger förövrigt också en garanti där de garanterar det billigaste priset och den bästa försäkringen. Netviqger då 30 dagars öppet köp och om du hittar billigare eller bättre försäkringar inom den perioden så får du pengarna tillbaka

Hitta det bästa försäkringsbolaget för dig

Men det finns många andra försäkringsbolag att välja mellan än de vi tidigare nämnt. Hos Insplanet kan du på ett enkelt sätt få fram den billigaste och bästa försäkringen som passar dig bäst.