Välj rätt kort för dig

Att välja rätt kort för rätta ändamål är ett bra sätt att spara pengar. Idag finns det en uppsjö av olika kreditkort som man kan välja bland. Banker, bensinstationer, butiker med mera har sina egna kort med olika förmåner och bonusprogram, men hur väljer du rätt kort?

Vilket kort passar din livsstil?

Är du ute och kör mycket kommer du tjäna flera flera tusen kronor per år. Trots att avdragen per liter kanske  rör sig om 15-25 öre så kommer ”många bäckar små…” göra att du sparar in en hel del. Eller om du vet med dig att du handlar mycket i en specifik butik som ICA, H&M, Kicks, Åhléns med flera, så kommer du ofta få rabattcheckar ned i din brevlåda eller pengar tillbaka. Ofta har korten olika villkor och förmåner så det gäller att kolla runt vilket som passar bäst för just dig.

Resurs bank

’Resurs Bank har tre intressant kreditkort som är utformade på olika sätt för att främja olika ändamål. Först och främst har vi deras Supreme Card Gold där du får 1 poäng på varje krona som du handlar för. Resurs Banks Supreme Card Woman skänker 0,25 procent av varje köp som du gör, utan att det kostar dig något samtidigt som du får 0,75 poäng på varje köp. Sen kan du använda dessa poäng för att handla i deras shop. Sist men inte minst har Resurs Bank kortet Supreme Card Green där banken skänker 1% av din omsättning samt 50 kronor per år till miljöfrämjande åtgärder. Dessutom ingår det många andra förmåner som billigare bensin, reseförsäkringar samt andra förmåner.

Hos Resurs Bank finns det många alternativ att välja mellan. Det kan alltså löna sig att kolla runt hos dina favoritställen och se om de har något att erbjuda.

Prisfakta.se har också en smidig tjänst på sin sida. Där du kan se en komplett lista med räntesatser och villkor för de kort som erbjuds. En mängd olika banker och finasiella institut finns representerade i listan.