Smspengar

SMSpengar är ett bolag som erbjuder sina kunder små och snabba lån på mellan 1000 och 12 000 kronor. Lånet har en återbetalningstid på antingen 61 eller 90 dagar. Det finns möjlighet att delbetala upp till tre gånger. Här får du som låntagare ta reda på vilka villkor som gäller ditt lån. Man får inte ha några betalningsanmärkningar om man ska bli beviljad lån.

SMSpengar snabbt på kontot

En ansökan som inkommer innan klockan 13:00 betalas i regel ut samma dag. Senare inkomna ansökningar betalas ut dagen efter förutsatt att det är en vardag. Sedvanlig kreditupplysning genomförs på dig som låntagare för att se att du inte har ett sämre ekonomiskt förflutet. Lånet måste ansökas från låntagarens egna telefonnummer och det får inte förekomma några betalningsanmärkningar. Personer under 20 år måste uppvisa årsinkomst på minst 100 000 kronor och 25 000 kronor om de är äldre. Lånet betalas tillbaka på 30 dagar och vissa avgifter tillkommer vid lånet så som smsavgift på 20 kronor.

Denna kredit är en högkostnadskredit. Om du behöver du hjälp med din ekonomi kan du vända dig till budget- och skuldrådgivare i din kommun.

 

Besök SMSpengar