view counter

Kalkylatorer - ett enklare sätt att räkna

Använd våra kalkylatorer för att få snabb och enkel hjälp med att spara pengar, att låna pengar och få skräddarsydd hjälp med din privatekonomi. Våra kalkylatorer är ett hjälpmedel till bättre sparande, när du behöver beräkna bolån eller räkna ut lånekostnader. Det kan också röra sig om att jämföra bank när du ska låna pengar, hjälp med att spara pengar, räkna ut elkostnader eller omvandla valuta. Här finns kalkylatorer för att hjälpa dig med allt som har med din privatekonomi att göra.

Våra kalkylatorer är enkla att använda. Det enda du behöver göra är att fylla i dina egna belopp för att få fram ett resultat. Du kan justera olika parametrar för att skräddarsy kalkylatorn just för dig för att skapa bra förutsättningar för din egna privatekonomi. Ta hjälp av den kalkylatorn som passar dina behov bäst. Allt om Spara är din guide till bättre privatekonomi. Enkelt att använda och snabbt att få resultat.

Räkna på ditt sparande Räkna på ditt lån Bolån Räkna ut effektiv ränta
Spara Lån Boende Ränta
Räkna ut din elkostnad Räkna ut hur mycket el din elektronik drar Omvandla olika valutor
El Elektronik Valuta

 

När det gäller privatekonomi så är det ofta beräkningar som måste göras, för att kunna planera sin ekonomi på bästa sätt. Det kan ibland upplevas som att det är mycket information med siffror och procent som kan upplevas kompliceras och svårt att ha koll på som enskild individ. För att på ett enkelt sätt göra sina beräkningar på egen hand och få ett bra slutresultat kan du använda dig om våra kalkylatorer. Räkna ut månadskostnad på lån, räkna ut bolån eller utveckling på ditt sparkonto med hjälp av en kalkylator skräddarsydda för ditt behov. Med våra kalkylatorer slipper du röda siffror på sista raden.

Allt om Spara ger dig möjligheten att enkelt och snabbt göra beräkningar för att få viktig kunskap och ge din privatekonom en chans att blomstra. Det är det vi på Allt om Spara är experter på och vill hjälpa dig med. Våra olika kalkylatorerna är bra att ha i olika sammanhang. Du kanske vill veta vad kostnaden för ditt bolån kommer bli, beroende på storleken på lån och vilken ränta banken erbjuder. Du kanske har ett sparande som du sätter in varje månad men inte vet hur lång tid det tar att komma fram till den där resan du sparar till? Du har fått en årsränta från kreditinstitutet men skulle vilja veta vad den effektiva räntan blir? Du vill omvandla ränta eller räkna ut elkostnad. Alla dessa frågor har vi svar på. Ta hjälp av våra användarvänliga kalkylatorer. Välj den kalkylatorn som passar dina behov bäst här.

Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

view counter
view counter
Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter